Van oordeel naar Voordeel

Een hele week samen met vrouwen. Rituelen, samen delen, dansen, misschien wel huilen, veel plezier maken.

Het maakte me bang toen ik besefte dat ik echt ingeschreven had voor de “womb wisdom retraite”. Ik wou eigenlijk niet weten wat me te wachten stond, maar ik zou me overgeven aan het proces en later mijn “oordeel” erover vormen.

Het is geen oordeel geworden, maar een voordeel… zoveel bevrijding, zoveel liefde mogen ontvangen en geven, oude patronen loslaten, hard werken en genieten van het resultaat, de universele band met alle vrouwen van het bestaan gevoeld en gevoed en in liefde voor mijn baarmoeder en de rest van mijn lichaam bij mijn bestemming gekomen – vanuit zielsverbondenheid met alles wat leeft. Het vuur in mijn leven terug mogen voelen en beleven . Zonder brandwonden, zonder verstikkende rook.

Ik wens het elke vrouw toe! Deze enorme bevrijding!

You are me and I am you
I am here for you!
I love you!

My womb is not a place to store fear and pain
My womb is to create and give birth to life.”

Dank je Yama!  Ik hoop dat nog veel vrouwen de moed hebben om samen met jou op pad te gaan! De veiligheid en liefde die jij uitstraalt, is grenzeloos en genezend in alle opzichten!

Hilde, Belgium

 

Leave A Comment