Singing Medicine Circles

It was a MAGICAL evening!! So much transformation and that in one evening… I can imagine what more days like a retreat will be like! Thank you all beautiful sisters, together we heal and grow! Looking forward to the upcoming months on The Sacred Path, year training for women.”
Merit Koelink, August 2018

“Thank you my sweet Yamita. For your trust and fully flowering everything always! Love you deeply. And all my sacred sisters…you’re magical!! Strong, wise, soft, sweet, clear, loving, brave and so much more.. wow!”
Yarana Chandar, August 2018

“Woman from the heart! Je hebt iets zeer moois neergezet.. voelt heel goed. Ik ben dankbaar, intens dankbaar.”
Evelyn, August 2018

“Wow sweeties, it was amazing yesterday!! Such a deep healing space! Different than before..!! Also feel the medicine doing her work inside me today. She is a trickster sometimes (LOL). Unexpected transformation! As I requested. Love you gorgeous sisters!”
Krista, August 2018

“Ik heb nog even geen woorden… voel diepe stilte in mij. En tegelijk wil ik laten weten dat ik ontzettend dankbaar ben voor de heerlijke Sister cirkel van gisteravond. Soms groot en uitbundig en dan weer heel ingetogen en klein…. mooie afspiegeling van hoe veelzijdig wij vrouwen zijn!

(oei, in de stilte heb ik plotseling toch veel woorden.. en er wil nóg meer gedeeld worden). Ik ben heel benieuwd hoe ik tot groei en bloei zal komen als ik terug ben bij mijn roots. In ieder geval voel ik een verlangen om  tzt mijn nieuwe huis in Arnhem open te stellen voor sisters. De vorm en het praktische hoe en wat mag ontstaan….moeiteloos en vrij… ik sluit niks meer uit! Aho.”
Manon, August 2018

“Cómo puedo dar palabras a lo que pasaba…;)
What a nourishing night. Thank you all, angels, godesses, SISTERS!”
Josta
, August 2018

WoW ik heb genoten van deze avond…dank aan alle mooie vrouwen die hierbij aanwezig waren en in het bijzonder Yama zelf. Love you❤️”
Sabrina Janssen, August 2018

Dank Yama Voorhorst voor de hele mooie en helende avond met een prachtige groep vrouwen. I feel blessed dat ik erbij kon zijn. 💚”
Rianne Rooijakkers uit België, 2 November 2018

“Dankbaar voor weer een avond opladen bij Yama Voorhorst in de Sister Singing Circle met de plantmedicijnen, sisters, sharing, muziek en knuffels. Ahhhh yesssss there’s nothing like this: the depth and wisdom and healing and fun! Highly recommended ladiezzzz! Muchos gracias ❤️
Krista Steenbergen, 22 November 2018

“Lieve Yama, juist even laten weten dat de Sister Singing Circle gisteravond (wss samen met de integrale massage ’s morgens = blijkbaar goede combinatie ) me weer veel gebracht heeft. De zwaarte /inwendige druk voelde al minder de dagen erna en vanmorgen voel ik me echt terug een stuk lichter en opener. Ben ondertussen ook dagelijkse ademhalingsoefeningen begonnen en heb gisterenavond nog een rapé ceremonie gedaan … en wil dat vanavond nog eens herhalen … Dat ademen was me al wel meer gezegd maar op een of andere manier lukte me dat niet om ermee aan de slag te gaan … en het is eigenlijk pas nu jij het me nog een paar keer aangehaald hebt, dat het belang hiervan precies pas echt doorgedrongen is … en mijn weerstand ertegen aan het ‘smelten’. Dank  voor al je liefde, wijsheid … je hele zijn. Dankbaar dat ik mijn gevoel gevolgd hebt dat me zei dat het tijd was om jou op te zoeken … Heel veel liefs van Rianne.”
Rianne Rooijakkers uit België, 22 November 2018

Leave A Comment