Private session with Yama & Zelday

Ik wil jullie met heel mijn hart danken voor jullie begeleiding tijdens de sessie samen.

Al tijdens de womb healing dag trok ‘je me aan’ Yama; je voelt warm en veilig voor mij waardoor ik me gisteren ook echt kon overgeven aan de ervaring.

En ook jij Zelday, ook al vond ik mannen vaak dan toch een soort (wantrouwend ofzo) spannend, jij gaf me de mogelijkheid om ook andere ervaringen op te doen. Ik voelde me super veilig bij je en ik heb constant gevoeld dat je er was en liefdevol aanwezig was, in gelijkwaardigheid en toch super mannelijk.

Dit maakte dat ik relatief relaxed aankwam en deze ervaring ook echt aan durfde te gaan.

Dan de sessie zelf. Ik voel dat er heel veel in beweging gezet is en voor mij is het voor t eerst dat ik in zo’n mate controle kon loslaten en mij lichaam en intuitie leidend kon laten zijn. En tegelijk heb ik daardoor ervaren hoe natuurlijk dit ergens voor me voelt en wat voor een ‘weten’ ofzo er dan aanwezig is. Ik heb echt ‘t gevoel dat ik ‘mezelf gevoeld heb’.

Verder merk ik dat mijn hoofd er niet heel veel van snapt maar volgens mij is dat oke! Ik kan dus ook niet zo goed verder helder verwoorden hoe t voor me is.

Het heeft in ieder geval diepe indruk op me gemaakt en ik voel grote dankbaarheid. Liefs Yvette“,

Yvette Kempen, May 2017

Leave A Comment