zuivere guidance & space holding

Ik ben Yama en Zelday diep dankbaar dat zij de weg zijn voorgegaan en de planten en ancient wisdom met ons delen.

“De hele week voel ik dat ik graag meer zou willen delen over de Sacred Union Retreat bij Yama Voorhorst en Zelday Karssen (18-21 November 2018). Mijn posts zullen de komende tijd in elk geval geïnspireerd zijn door deze magische retreat. Zoals ‘mijn’ geliefde zo mooi zei: “Het voelde als één grote betovering. Een sacred space waarin we zo diep ‘gehouden’ werden om hele diepe stukken te genezen. De plantmedicijnen en Yama & Zelday zijn daarin geweldig…” Ik heb nog nooit zo’n zuivere guidance & spaceholding ervaren in al die jaren met tientalle trainingen & opleidingen.

Gisteravond mocht ik iets van mijn ervaring delen in een tempelavond voor de groep die online meegereisd is.  Het was eerlijk gezegd een beetje een gestuntel, en daarin juist heel mooi en kwetsbaar. Hoe breng ik zoiets groots over… Het medicijn. De genezing. Het is ongelofelijk…

Ik voel me nu vooral heel dankbaar. Diep trauma, symbiose, bindingsangst/verlatingsangst, seksueel misbruik, drama in relaties…. het wordt voor mijn ogen geheeld. Na jaren therapie en trainingen, gebeurt er nu iets anders. De wortel wordt genezen. Het boek van pijn wordt gesloten. Een wedergeboorte.

Na drie jaar relatiegedoe zijn we zo liefdevol samen, communiceren we helderder, zijn we dichter bij onszelf. Zelfs als er tegengestelde verlangens zijn kunnen we elkaar daarin helemaal ontvangen en ontmoeten en is er dus gewoon zoveel verbinding. Ik ben ook gewoon smoorverliefd op deze man. En daarmee ook op mezelf. Ik hoef mezelf niet meer te verlaten om liefde te ontvangen. Zelfs als ik even over mijn grenzen ga, veer ik weer zacht terug naar mijn midden.

Ik ben in ‘awe’, wat er de afgelopen maanden veranderd is, dankzij Moeder Ayahuasca en de andere plantmedicijnen.

Ik ben Yama en Zelday diep dankbaar dat zij de weg zijn voorgegaan en de planten en ancient wisdom met ons delen.

Ik kom thuis in mijn lichaam, thuis in mijn hart, thuis bij Moeder Aarde. Hoe meer ik land in mijzelf, hoe meer vrijheid ik ervaar in de verbinding met de ander.

En och, we stuntelen lekker verder op de kleuterschool van de liefde. Maar wat ben ik blij dat ik die drie jaar drama heb beleefd en doorleefd, en daarin zoveel levenswater heb mogen verzamelen om mijn inzichten over innerlijke vrijheid in relaties te delen met anderen.

Het voelt alsof ik zo diep gegaan ben en in de retreats van Yama (Ayahuasca, Womb Wisdom en Sacred Union), nieuwe sleutels heb gevonden en na tien jaar leren in tantra, weer een diepere laag van thuiskomen in mezelf ervaar.

Ongelofelijk mooi dit pad van ontwaken. En zo dankbaar voor mijn eigen bereidheid om telkens weer diepziel te duiken. Mezelf schoon te maken zodat ik meer en meer in vrijheid lief kan hebben en andere zielen mag wakker kussen met mijn Liefde, die Haar Liefde is.

Hoe meer Liefde en Genezing ik ontvang, hoe schoner en zuiverder ik word als kanaal om Haar Liefde door mij heen te laten stromen. Je bent zo welkom om met ons mee te stromen. Come come whoever you are. De Liefde is er om gedeeld te worden.

Als je heling zoekt in jezelf en je relaties en man/vrouw-zijn, dan raad ik de retreats van Yama & Zelday echt zo diep aan… 🙏🏻🌹

Dat is het even voor nu.. gewoon een heel diep dankjewel.

Gracias Madre
Gracias Padre
Cura cura querpecito.

Aho 🙏🏻

Krista Steenbergen, November 2018

Ik heb nog nooit zo’n zuivere guidance & spaceholding ervaren in al die jaren met tientallen trainingen & opleidingen.

Leave A Comment