Zichtbaar en hoorbaar worden

Dank jullie wel voor het doorgeven van dit prachtige ritueel.
En vooral ook de manier waarop jullie alles begeleiden.

Ik voelde mij als gedragen en heb echt ervaren in de dagen erna dat er ‘iets’ is veranderd in het gebied van m’n baarmoeder. Nog meer rust en ik voel mij krachtiger. Zeer geïnspireerd om nu de dingen in mijn leven vorm te gaan geven. Zichtbaar en hoorbaar te worden als ‘t ware.

Ook voelde ik direct eigenlijk al: ‘hoe mooi ‘t is om dit ritueel door te mogen geven’.
Terwijl ik dit ‘schrijf’ raak ik opnieuw ontroerd……………………………..ik ga beginnen binnen ‘mijn’ vrouwencirkel die spontaan is ontstaan de afgelopen maanden.

Bij ‘t uit laten stromen van het water (van m’n potje) ‘n dag later, voelde ik echt de emoties en gevoelens door mij heen gaan die als ‘t ware ‘vrij’ kwamen. Bijzonder om dit te mogen voelen. Het raakt mij diep ~

Een beetje water heb ik bewaard omdat ik voel dat ik dit water wil verbinden met het water van de vrouwen in ‘mijn’ vrouwencirkel. Met Marco heb ik het er over gehad om dit samen te doen. En hij kwam met het idee om in ‘zijn’ mannencirkel te vragen of er mannen zijn die aanwezig willen zijn bij dit ritueel.
Zó mooi, zo brengen we ‘mijn’ vrouwencirkel en ‘zijn’ mannencirkel bij elkaar ~ Prachtig…..steeds opnieuw raakt het mij diep.”, April 9th, 2016

Colinda Roelofsma

Leave A Comment