Womb Wisdom Retreat Portugal

“Yama is an amazing sister who understands sisterhood so well. She knows how to encourage, to uplift and to love. Because she radiates love, she has so much to give and she inspires you to live your life to the fullest. Deep bow for her journey and share her knowledge with us.
Thank you so much for being you.”, Oktober 2017
– Marja Wijnhof, Portugal

*

Na een aantal jaren geleden eerst eens een Tantra Ceremonie met de Hart-helende kracht van Sacred Cacao door Yama bijgewoond te hebben,  waarin mijn hart volop open kwam en ik me geïnspireerd voelde, had ik me in oktober 2017 ingeschreven voor de WOMB WISDOM week in Portugal.

Samen met prachtige vrouwen bracht deze week een heftig proces in gang voor mij.
Wat heb ik me in het begin overweldigd gevoeld en wat ben ik mijn kwetsbaarheid en weerstand uitvergroot tegengekomen!

De Cacao Ceremonie en Cirkels waarin we verzusteren en liedjes zongen vond ik heerlijk. Volop ademen en elkaar durven aanraken was voor mij aan de orde.
De emoties die stroomden helend.

En ik voelde ook de veiligheid om gewoon minder in mijn kracht te zijn en me niet mooier voor te stellen maar te zijn wie en hoe ik op dat moment was.
Dank je!!!!!!

Yama, ik voel me meer in mijn kracht en in het moment.
Ook de mooie plek in Portugal was magisch!

Ik dank je Yama, want om 13 Wilde vrouwen die zoveel kracht uitstralen en ditjes en datjes doorgaan, te vertrouwen en te begeleiden is waarschijnlijk niet te onderschatten.

Dank je jongere en oudere sisters, jullie zijn beeldschoon en uniek en ik hou van jullie!!!!!“, 24 Oktober 2017
– Marjan Tuyttens uit België (deelneemster Womb Wisdom Retreat in Portugal, Oktober 2017)

*

What an amazing retreat we had at our womb wisdom retreat! Thanks to all my soul sisters and especially to Yama Voorhorst for guiding this so beautifully!❤✨🙏,
Tara Esther Kleij, Spanje, October 2017

*

Zo dankbaar dat ik hier onderdeel van was en ben. Dank aan alle 12 fantastische vrouwen die er met elkaar een voor mij onvergetelijke week van hebben gemaakt. In het bijzonder Yama Voorhorstvoor de liefdevolle ‘losse’ begeleiding waardoor we allemaal onze eigen helende krachten konden ontdekken , liefde gul konden delen en warme sisterhood konden ervaren.”,
Ingrid Coppieters, October 2017

*

It was simply divine. Waiting for the plane to lift of, I look back on a week of wonders. Thank you dear Yama for guiding us with love towards our own strenghts, love, and sacred space. I bow for you big time.“,
Marjan Tuyttens uit België, October 2017

*

En als Yama met haar groep zich neervleit op ons land, dan gebeuren er magische wonderen. Woman Womb Wisdom retreat. Dank sisters, jullie zijn geweldig.” ❤️
Marja WijnhoffOlival das Hortas / Mama Earth Project Portugal (host en deelneemster Womb Wisdom Retreat in Portugal, Oktober 2017)

Leave A Comment