Womb Wisdom Retreat in June 2017

“Er is echt heel veel veranderd. Het voelt als een ervoor en erna. Ik kan het allemaal niet in een paar regels kwijt.

Ik kwam binnen met de verwachting er misschien wat wijzer van te worden en ik had van tevoren erg tegen het groepsproces opgezien.

De grootste impact was de opening die ontstond bij het ijsbad en de liefde die ik van je mocht ontvangen Yama. Met wat er toen verschoven was was het eigenlijk vrij eenvoudig om mijn boosheid naar mannen toe los te laten. Mijn ervaring waarbij ik het sacraal-mannelijke mocht ontvangen was prachtig.

Wat ik meeneem is een gevoel van heelheid, het weten dat ik tot liefde in staat ben, een gevoel van overvloed en een kalmte in mezelf die er nooit eerder was.

Mijn plannen zijn om de openheid en vibe vast te houden en dat is soms werken, maar ook niet zo moeilijk als ik hard gevreesd. Ik wil meer van dit soort contacten, vandaar het sisterweekend.

Ik zou tegen vrouwen zeggen: geef je over aan wat er gebeurt, maar blijf dicht bij jezelf en wees niet bang voor je grenzen en beperkingen.

En wat voor mij de echte grote eye-openers waren: je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen en ‘het enige wat je hoeft te doen is bewust aanwezig zijn bij wat er nu gebeurt“, June 2017

Merel Bogaard – www.nieuwetijdskind.com

PS: Ik heb een blog geschreven over mijn ervaringen op de website van www.nieuwetijdskind.com:

Is een beperking echt een beperking?

*

“Lieve Yama, dank je wel.
Wat creëer je een mooie ‘Space’ waarin er prachtige processen tot stand mogen komen.
Helen, delen, spelen… X”, June 2017

Ellen van den Brink

Leave A Comment