Womb Healing Ritual

“Het womb ritueel (13th Rite of the Munay-Ki) wordt door jullie met warmte, helder en vrouwenkracht begeleid. Ik heb me heel veilig gevoeld en dat was voor mij het allergrootste kado. Het resultaat: loslaten van oude pijn en mensen die ik nog ’emotioneel nog droeg’. Vlak erna ervoer ik een viering van mijn eigen creërend vermogen en kracht, het was een feestje. Een aanrader! Prachtige locatie, zeer verzorgd allemaal.”, April 30st, 2015

“Ook de nawerking van De Womb Healing is bijzonder. Het is een ritueel dat je zelf uitvoert met het meegekregen gezamenljk water, je eigen menstruatiebloed dat je offert aan moeder aarde. Het was bijzonder. Hierbij mijn ‘ervaring’.
Inmiddels heb ik 2 dagen geleden- op 4 mei bij Volle maan in een beukenkring op een heuvel in t bos- met een vuur, het gezamenlijke water geofferd, en mijn eigen menstruatiebloed.. Mijn levens &liefdespartner was erbij als spaceholder. Ik heb dit prachtige ritueel tijdens en de de Healing Wombrite zelf, opgedragen aan mijn voorouderlijke vrouwenlijn – en mijzelf natuurlijk. een bevrijding! Energetisch en fysiek zeer sterk voelbaar en krachtig, zeker met Volle Maan. Ontlading van alles wat niet meer nodig is. Innerpower versterkt. Mijn gevoel zegt dat dit een belangrijk ritueel is voor deze nieuwe tijd, en voor ons allemaal.De healing kan heel krachtig zijn als je je helemaal openstelt en er ook in de weken erna aandacht aan geeft, is mijn ervaring.”, May 6th, 2015

Keep up the good work & joy,

Sanna Jansen, Regenboogkolibrienergetische praktijk voor een stralend en liefdevol leven

Leave A Comment