What’s in a name?

De retreat van Yama en Zelday in november stond mede in het teken van je Naam. Hoe heet je? Past die naam bij je? Ik ben er in gaan kijken, voelen en mediteren en met hulp van een lange lijst van namen en betekenissen ben ik uitgekomen bij een Naam die mij past. Die mij kracht, steun en vertrouwen biedt. Die mij herinnert aan mijn reis, mijn doel. Ik heb hem eerst een poos voor mezelf gehouden, daarna met mijn geliefde gedeeld in een ritueel en langzaam langzaam breid ik de cirkel uit van mensen die deze naam mogen gebruiken.

…….Voor wie ik liefheb, wil ik heten:

What's in a name? 1 Dhara What's in a name? 1

De betekenis is tweeledig: The mountain en the flow.
Als een berg ben ik oud en standvastig, als water stroom ik mee met wat er in het moment gebeurt. Twee elementen, zo anders, maar zo’n goede aanvulling van elkaar. Zo nodig in de hectiek van mijn leven, mijn reis samen met mijn geliefde.”

Edmee | Dhara, Januari 2018

Leave A Comment