Water Blessing Ritual

Bij de waterzegeningsceremonie die ik dinsdag bijwoonde bij Yama Voorhorst ontdekte ik hoe belangrijk het is dat ik mijn waarheid uitspreek en leef. Nu voel ik dat mijn waarheid huist in mijn baarmoeder en verbonden is met het water. Ik ben zo dankbaar voor het afgelopen jaar en voor alle alle reisgenoten die daar deelgenoot van zijn geweest! Wat een hoop nieuwe ervaringen. Ik ben een rijker mens en ik ben moeder, wauw!!!!“, 22nd of June 2018
Nike Houben Thissen

Yes 💕 Thank you sister! Loved spending time in your circle 🌷”
Krista Steenbergen 

Jaaaa was fijn en zoet en eerlijk en verbindend. Liefssss!“,
Ineke Eijsten

Gister sprak Yama tijdens een sessie bij haar precies naar mij de woorden uit welke ik geheim hield voor de ander en mezelf… ik durfde zelf niet te voelen, niet naar durfde te kijken en niet durfde uit te spreken… zelfs niet naar mezelf.. tot dan toe was ik gewoon doof en blind voor wat ik eigenlijk al langer in mezelf voelde…

Hoelang wil ik de deur gesloten houden naar mijn diepste verlangen?
Hoelang wil ik me blijven verstoppen ipv mezelf volledig te durven laten zien?
Durf ik al het oude los te laten? Alles wat ik heb geleerd?
Durf ik mijn route te wijzigen als die nu niet meer kloppend voelt.
Durf ik in het heden te gaan leven, zonder alle ballast van het verleden mee te nemen en wat mij geleerd is hoe ik me in deze maatschappij staande hoor te houden?
Durf ik te gaan leven zonder mijn hele toekomst vooruit gepland te hebben?
Durf ik keuzes te gaan maken welke goed zijn voor mij en waarbij de kans bestaat de ander te kunnen teleurstellen of niet begrepen te worden of voelen?
Durf ik volledig mezelf te zijn?

Met een verfrist lichaam bedekt met bloemblaadjes van het water ritueel weet ik het helemaal zeker..
Ik voel een duidelijke JA!
Mijn hart en ziel dansen met mij.
Ik zeg JA tegen het onbekende avontuur en mijn zo bekende verlangen.

(…) Daar sta ik dan…  even landen en navoelen wat er gister allemaal in beweging is gebracht en eigenlijk al de hele afgelopen maand… even de stilte opzoeken en me voeden en wassen met bloemenwater van een onwijs mooi full moon water blessing ritual gister met vrouwen bij Yama.

Ik open mijn deur van mijn hart naar mijn verlangen.”
– Merit Anne

Water Blessing Ritual 1Water Blessing Ritual 2Water Blessing Ritual 3🙏🏻Water Blessing Ritual 2Water Blessing Ritual 1

The answer lies deep inside.. in the natural mystic from which we came * * Fly Me High * * Xavier Rudd

You are a blessing!”
Camilla Berndtson

Leave A Comment