Oud naar Nieuw

‘Van Oud naar Nieuw’ intensive op za 29 december

De wisseling van het oude naar het nieuwe jaar is een prachtige tijd om stil te staan. Kijken wat het afgelopen jaar je gebracht heeft en los te aten wat je niet meer dient.

Ik doe dat al jaren voor mezelf of samen met dierbaren in mijn directe omgeving. De afgelopen paar jaar heb ik via bloggen en twitter ook anderen geïnspireerd.

Dit jaar organiseer ik een intensive zodat ik anderen wat intensiever in dat proces van opschonen kan begeleiden. In deze intensive Van oud naar Nieuw kun je terugkijken op jouw jaar en voelen wat het jou opgeleverd heeft.
Aan de hand van visualisaties, bewustwordingstechnieken en creatieve werkvormen kun je jouw leven in kaart brengen en krijg je de gelegenheid om loslaten. Zo kun je bewust gaan voelen wat jij nodig hebt en welke stap je moet zetten in het komende jaar. Zo ga je opgeschoont en met een nieuwe, krachtige intentie het nieuwe jaar in.

Een intensive op zaterdag 28 december 2012 van 10.00 tot 22:00 uur te Utrecht

Informatie en aanmelding 06-24609056

Terugblikken • Vooruitblikken • Voelen waar je nu staat In beweging komen Bewustwording Persoonlijk leiderschap  • Zingeving • CreatieVisie Met hart en ziel genieten


Leave A Comment