Totale overgave

“Yama, dank je voor al je kennis die je brengt. Op alle lagen. En je kwaliteit om de dingen zo goed en helder te benoemen. Ik voel je trouw en je totale overgave aan het leven en jouw proces en daardoor aan ons allen. Dank je daarvoor. Het ontroert me tot in mijn kern.”, December 7th, 2014

Liselotte Hennekam, Dru Yoga docent en meditatie docent bij Nataraj Dru Yoga – deelnemer Tantric You

Comments

One Response to “Totale overgave”

  1. karen says:

    Minke,Het was toch wel 10 jaar geleden , dat we bij elkaar massages uitwisselden.
    Jij wist, met je magische handen, nog precies wat ik nodig had.
    Je schudde mij flink door elkaar en ik gaf me er direkt aan over, want ik voelde me vertrouwt in jouw handen en met je proffesionele en zelfverzekerde houding.
    Heel erg fijn ,dat moment van even samen zijn ,Minke, dankewel x Karen

Leave A Comment