Toewijding, integer en humor

 Suzanne Wohrmann heeft ActWild beoordeeld — 5 *****

“Hoe kan ik in woorden vangen wat ik ervaren heb? Ik merk dat het me stil maakt.
En tegelijkertijd wil ik laten horen hoe bijzonder het was om een week met Yama en 11 andere vrouwen in Portugal te verblijven tijdens een Womb Wisdom Retreat begeleid door Yama.

Ik ben letterlijk in het diepe gesprongen, last minute aangemeld en me overgegeven aan wat zou gaan komen. Ik had niet echt een idee of verwachting. Wat me o.a. is bijgebleven is de begeleiding van Yama: oprecht, betrokken, speels, vertrouwd, muzikaal, levendig, stil, respectvol, met toewijding, humor, integer en in het moment. De locatie, Olival das Hortas, magnifiek! En mijn eigen proces: hoe mooi was het om zo duidelijk weerstanden te voelen en grenzen, waar kon en mocht ik groeien en waar was het gewoon een grens. Mezelf trouw beloven, aan al mijn kanten. En dat ik het uiteindelijk geweldig vond met alleen maar vrouwen Toewijding, integer en humor 1.
Yama, dank je wel!”, 25 October 2017

Leave A Comment