Tantra/Sound Medicine Session

Ontvangen in openheid

“Een warm welkom door Yamita Voorhorst en Hans Karssen.
 
De ruimte waarin de sessie plaats vond was gevuld met didgeridoos die Hans zelf gemaakt heeft, de wanden hangen vol, een prachtige grote gong aan het hoofdeind van waar ik lig,
ik zie klankschalen, gitaren en kleine instrumenten… een krachtige prachtige ruimte voor een sessie!
 
Met respect voor elkaar beginnen we de reis, Ik spreek mijn intentie uit voor deze sessie, een diepere verbinding maken met mijn lichaam en vooral mijn bekkengebied, geef me over aan de handen van Yama en de klanken van Hans…

Ik voel hoe Yama zich afstemt op mij, mijn lichaam rustig en liefdevol aanraakt, op zoek naar de opening om dieper te kunnen werken… langzaam ontvouwt mijn lichaam zich, de trilling van de klanken openen mijn energieveld, helpen me in het moment te blijven, uit mijn hoofd, in mijn hart, me te laten raken door de handen en de klanken…

De handen van Yama tasten af en volgen de energie die in beweging wordt gezet door haar aanraking en door de klanken toe te laten. Een krachtige combinatie…..

Ik voel me zakken, meer en meer in contact met mijn lijf, voel mijn verlangen op diepe laag ontmoet te worden….

Yama durft te volgen en ik ben haar dankbaar voor haar doortastendheid en Hans voor zijn afgestemde klanken. De gong opent mijn energieveld…. Ik voel hoe ik steeds meer meetril met de klanken….

In vertrouwen laat ik los, geef me over aan de aanraking, omhult in de veilige bedding van hen beiden…

Didgeridoo sounds….handen die raken….lijf wat in beweging komt…opent…voelt…laat gaan… overgeeft… ademt… ontmoet… in mij, mijzelf en ontmoet worden in klank en aanraking…


De trilling van de instrumenten geven veiligheid, mijn energieveld opent als vanzelf waardoor ik steeds meer en verfijnder kan voelen. Een prachtige ondersteuning van de massage en daarnaast ook zijn eigen werk aan het doen. Klankschalen om mij heen, een klankschaal op mijn borst die lang trilt…en het geluid me vervult met leegte…

Tegen het eind van de sessie zie ik mijn eigen energieveld om mij heen, voel hoe het trilt, levend en stralend, gelig licht om mij heen…. in mij voelt het licht, en levend, trillend….

Yama sluit af met een icaro, Hans begeleidt mee op gitaar, het is prachtig en het ontroert me dat dit voor mij gespeeld wordt. En zo is de hele sessie ontroerend voor me…. heeft me geopend op diepe laag… en voel me dankbaar voor het lef dat Yama heeft in het volgen van haar intuitie en me daarmee zo diep heeft kunnen raken!

Een prachtige sessie die me lang bij zal blijven.

Heeft me meer in contact gebracht met mijn diepe verlangen, om dat diep te durven voelen, om er in ontmoet te worden, wow, dat is bekrachtigend! En het heeft mijn energieveld meer geopend waardoor de levensenergie vrijer en blijer kan stromen

Dank jullie wel Yama en Hans Voor de veilige bedding En het diepe werk.

Dankbaar!”, Friday 31st of March 2017

 
Caroline De Bruyn

Leave A Comment