Singing Medicine Circles

It was a MAGICAL evening!! So much transformation and that in one evening… I can imagine what more days like a retreat will be like! Thank you all beautiful sisters, together we heal and grow! Looking forward to the upcoming months on The Sacred Path, year training for women.”
Merit Koelink

“Thank you my sweet Yamita. For your trust and fully flowering everything always! Love you deeply. And all my sacred sisters…you’re magical!! Strong, wise, soft, sweet, clear, loving, brave and so much more.. wow!”
Yarana Chandar

“Woman from the heart! Je hebt iets zeer moois neergezet.. voelt heel goed. Ik ben dankbaar, intens dankbaar.”
Evelyn

“Wow sweeties, it was amazing yesterday!! Such a deep healing space! Different than before..!! Also feel the medicine doing her work inside me today. She is a trickster sometimes (LOL). Unexpected transformation! As I requested. Love you gorgeous sisters!”
Krista

“Ik heb nog even geen woorden… voel diepe stilte in mij. En tegelijk wil ik laten weten dat ik ontzettend dankbaar ben voor de heerlijke Sister cirkel van gisteravond. Soms groot en uitbundig en dan weer heel ingetogen en klein…. mooie afspiegeling van hoe veelzijdig wij vrouwen zijn!

(oei, in de stilte heb ik plotseling toch veel woorden.. en er wil nóg meer gedeeld worden). Ik ben heel benieuwd hoe ik tot groei en bloei zal komen als ik terug ben bij mijn roots. In ieder geval voel ik een verlangen om  tzt mijn nieuwe huis in Arnhem open te stellen voor sisters. De vorm en het praktische hoe en wat mag ontstaan….moeiteloos en vrij… ik sluit niks meer uit! Aho.”
Manon

“Cómo puedo dar palabras a lo que pasaba…;)
What a nourishing night. Thank you all, angels, godesses, SISTERS!”
Josta
 

WoW ik heb genoten van deze avond…dank aan alle mooie vrouwen die hierbij aanwezig waren en in het bijzonder Yama zelf. 🙏🏼 Love you❤️”
Sabrina Janssen

Leave A Comment