Sessie Yama & Zelday samen

“Deze week kreeg ik een sessie van Yama en Zelday samen. Ik worstelde met een paar dingen en had niet helemaal scherp waar het eigenlijke ding zat en wat ik nu precies nodig had. Fijn omdat dan met elkaar helder te krijgen en aan de slag te kunnen gaan.

Een sessie van hen samen ontvangen was een nieuwe ervaring voor mij, wat ben ik er blij mee.

De hulp en ondersteuning zo afgestemd met het op mijn eigen kracht dingen aangaan en vrijgeven. Heerlijk!

Het samenspel tussen Yama en Zelday, fantastisch.

Het klankbad dat Zelday neerzet is zo een wezenlijk onderdeel van de sessie. Zelday ondersteund niet Yama tijdens de sessie, maar zij doen het samen! Zij zijn samen het kanaal voor de healing.

Ik voelde me volstrekt veilig in alle kwetsbaarheid.

Na de sessie resoneerde iedere cel in mijn lichaam na, ik noem het een juichen van mijn hele wezen via mijn cellen. Er was ruimte ontstaan doordat ik nog stukjes oud trauma aan kon kijken en ik vooral vrij heb kunnen geven van wat ik de laatste tijd aan indringende gebeurtenissen onbewust toch opgeslagen had in mijn lichaam. Dit maakte me regelmatig zwaar en moe en raakte ik de verbinding met mijn lichaam teveel kwijt.

Nu vijf dagen later ervaar ik keer op keer de werking van de sessie. Het heeft me weer (her)verbonden met mijn lichaam, voel een diepere verankering van mijn wezen met mijn lijf, ben rustiger met meer zelfvertrouwen en kracht.”

Marie LouiseAmaruq, 9th of july 2018

Leave A Comment