Sacred Warrior – Rite of the Womb

“Yama, Christa en Asim,

Ik ben heel dankbaar dat ik de rite heb mogen meemaken en ik wil zeker vaker een space holder zijn om zo mijn bijdrage aan het geheel te leveren.

De voorbereiding met de mannen en de kring voelde heel krachtig en de instructies waren helder. Met name het geven van ruimte en het juist niet zoeken van contact met de vrouwen, zodat zij in hun eigen kracht konden staan; er alleen voor ze te Zijn en ook achteraf te wachten tot zij initiatief zouden nemen… dat was heel krachtig. Ook het sharen van de mannen en waarom ze er waren, gaf meteen een verbinding en herkenning.

Toen elke vrouw sprak bij het begin van de rite en een aantal keer bij het einde, voelde ik rillingen door mijn hele lijf en voelde een soort energie in een spiraal vorm opstijgen en loslaten. Bij sommigen vrouwen waren de uitspraken en emoties zo intens dat het zelfs bij mij gepaard ging met tranen. De pijn van de vrouwen was voelbaar. Fijn dat jullie vrouwen op deze manier zoveel ruimte geven te helen en dat op zo’n mooie rustige locatie en energie.

Heel veel respect ook voor alle vrouwen dat zij zich nog kwetsbaarder durfden op te stellen door de rite te ontvangen in het bijzijn van mannen. Ook heel mooi om dan te horen dat het 3x ontvangen voor de vrouwen (als de mannen aan het einde spreken en gevraagd wordt even te voelen wat dat met ze doet) dat dit juist zo helend wordt ervaren.

Bij een aantal vrouwen na de rite, kon ik al voelen dat een helingsproces was ingezet. Het leek alsof ze zich volledig konden overgeven in een omhelzing om eindelijk (met een diepe zucht) wat los te laten en te transformeren.

Bedankt ook Asim voor je support en wijze woorden. De ervaring heeft me meer begrip voor vrouwen en nieuwe inzichten opgeleverd. Met name ook voor een vriendin die deze rite recentelijk heeft mogen ontvangen.

De dame die voor me zat, bedankte me ook als de stille kracht en daar voel ik me prima bij.”, October 30st, 2015

Namasté, D.

Leave A Comment