Sacred Cacao & Blue Lotus Ceremonie

Voel veel dankbaarheid en liefde naar jullie Yama en Zelday, naar de mooie plantmedicijnen en alle lieve fijne mensen die er waren! Echt zo ontzettend helend was de ceremonie! Thank you thank you thank you 💗”,
Merit Anne

It was (once again) transformational.”
Lale Freie

Het was zo fijn weer en zo helend! Ik kan nu weer met meer afstand naar emoties kijken die opkomen. Zodra de mapacho in mijn lichaam aan kwam ging het licht weer aan. Owja, ik mag er vanuit het licht doorheen. Ik hoef niet diep in het drama te zakken om er doorheen te gaan. Zo veel inzichten sinds zondag weer kunnen ontvangen. Ik voel een diepe liefde voor de planten en voor jullie! Dank je, dank je, dank je!!! ❤️❤️❤️❤️”,
Eva Serafina Reijnders

“Mijn tweede cacaoceremonie bij jullie. Ik vind het best een bitter medicijn, die pure cacao. Niet makkelijk te drinken. En toch: zo helend en openend! ❤️”,
Patty Gerrits

Dank jullie wel ~gracias~ Yama Voorhorst en Zelday Karssen, Voor de medicijnen, de muziek en klanken en de toegewijde begeleiding. Ik kom terug in december! x
Oh ja, ik vind nog een spreekwoord als ik google op bitter+medicijn: bitter in de mond, maakt het hart gezond. Hoe toepasselijk!!!

Wow wat was het een indrukwekkend avontuur! Ben vandaag wel aardig knocked out van de healing die gisteren heeft plaats gevonden. Dank jullie wel allemaal!“,
Annemieke Witteveen

Het was weer een fenomenaal mooie ceremonie“,
Ingrid coppieters

Dank jullie!!! Dit was 300 km. rijden meer dan waard! 😘”,
Marjan Tuyttens uit België 

Dank je wel voor deze mooie avond Yama & Zelday. Dankbaar dat jullie deel uit maken van mijn pad naar bewustwording plezier en heling. 🙏 ❤️”,
Bjorn vd Steen 

Ja , dank jullie wel… Zoveel liefde,  kwetsbaarheid, kracht en heling. Gewéldig, ook dat ieder de gelegenheid kreeg in het licht te staan en …. te zingen … harts energie energie te laten stralen!!“,
Wiel Joosten

Het was heel fijn lieverds, ik heb genoten, gesound, gezongen, beleefd, gevoeld en ervaren. Een heel fijne, mooie reis. Love you both! ❤️”,
Marije van der Nat

Leave A Comment