Plant Medicine Retreat (with aya)

I received so much love, clarity, creativity, grace, thankfulness, blessings, prasat, flowering, peace, spirit and happyness. NAMASTÉ!!!”
Jacqueline van den Bosch

*

Wauw wat was het fijn. Voel me zo helder, sprankelend, wakker, greatful, huppelend, vrolijk en stil inside. Super fijn.”
Ellen Smets

*

Liefs en dank voor alles, zoveel gekregen dit weekend van moeder Aya en jullie en geinspireerd om in mijn nieuwe boek muziek, gitaar en zingen in te brengen…dus ga weer gitaar spelen thuis en nieuwe liedjes leren zodat mn repertoir wat ruimer wordt.”
Caroline de Bruyn 

*

Wat was het een prachtig intens weekend met elkaar. Nu na de retraite voel ik me licht, letterlijk en figuurlijk, en vol zelfvertrouwen. Zo een heerlijk gevoel. Mooi alles kunnen delen met mijn partner. Dat is een heel mooi en fijn kadootje.” 
Madelon 

*

Dank je wel dat jullie zo blij zijn met mijn kookkunsten, ik vond het ook echt leuk om te doen! Het was een feestje, en ook om weer bij de ceremonies te zijn.
Mirte Madelief

*

“Lieve Yama, mijn dank is groot 🙏 Denk veel aan jullie en aan de geweldig mooie reis die ik mocht ervaren en voelen❤🌹🙌🏻”
Judith, 30 mrt 2018

Leave A Comment