Peruvian Plant Ceremonies

Aya juni 2016

“Ik wil je even zeggen hoe ongelofelijk dankbaar ik ben voor de gift die ik heb mogen ontvangen (…).
Jouw vrouwlijkheid en de menging met het shamisme is van een Hoge Orde.”, juni 2016

Hans Karssen

*

“Thank you so much for creating this beautiful and deep ceremony.
Your music carried us all the way…love you Sis! <3, November 2016

Marya Norell – Passion of Heart,

*

“What amazing ceremonies… Turning shit into light!
Hope she brought you where you had to be in your journeys this weekend, as she did with me <3, November 2016

Eef

*

Beloved Yama, thank you for this ceremony, your singing, your presence was incredible and powerful!!!!! You are Absolutely magic on the ceremony….! I am so grateful to all of you for our experience with ayahuasca, it is such a big gift for me to go for it, together with so much gratitude, support, love and courage!!!!! I love you and send to everybody my hugs, kisses and joy!!!!!
Mallika from winter snow Moscow”, November 2016

Mallika

*

Goeie reis Yama! You deserve it… nogmaals dank voor alle zachte vrouwelijke support afgelopen weekend. voor mij een hele waardevolle aanvulling naast Gino. je hebt me echt door de moeilijke stukken heen geholpen. gelukkig ben je er in Peru ook weer bij, dat geeft mij het gevoel dat ik in goede handen ben. Naast die van de anderen en mijn eigen handen natuurlijk. Macho’s besos, Angelita”, November 2016

Angela

*

“Grote dank voor jou volle geven! Love you so much sister”, November 2016

Hajo Vissers

*

“Sweet mother, sweet self. What beautiful encounters I have had.
Thank you so much Yama and Gino and team (Yarana, Asim, Maria, Carien and Will) for being there and carrying us. It has been a wonderful dis-covery of who I am and what I need. The closeness is heart-warming. Thank you, thank you, thank you. Gracias mamacita por tu amor y tu vida. Te quiero.”, November 2016

Thierry

*

Wat een avontuur was… en is het.

Het is nu 07:08 uur en ik ben weer klaarwakker.
Ik zie, ik voel, ik hoor, ik ruik … ik BEN.
Dankbaar voor inzichten, signalen, emoties, gesprekken van hart tot hart en verbindingen in stilte.
En nog het meest met mijn hervonden connectie met ‘my sisters & brothers’ de eenheid, my roots en mijzelf.

Ik BEN dankbaar voor het leven! AHO. Namasté!, November 2016

Joyce Bosch

*

What a journey! And still travelling. In the name of father, mother and the All.
Thank you again Maru Pizarro for helping me to open my thirth eye. A very precious gift. Love you.
And love you, Yama Voorhorst and Gino Renzo Cocchella Frisancho. And everybody who was there.
Hugs to you all.”, November 2016

Ingrid Coppieters

*

“Thank you Yama for all you bring and share. My heart is deeply touched and feels so grateful for having met you”, November 2016

Caroline De Bruyn

*

“Ik voel zoveel LIEFDE voel op dit moment!

Wat ik zie en voel is dat er mensen zijn die denken dat ze niet goed genoeg zijn of niet heel zijn. Ieder mens is al heel. Bij de geboorte ben je al heel en heb je alles al. Jij komt ook uit De Bron, dezelfde Bron waar alles uit voort komt

Ieder Mens is Uniek en krijgt dus ook Altijd wat Zij of Hij nodig heeft.

Jij bent Liefde net als Ik en alles wat Is.

Velen zijn dat vergeten dus mag het hen Herinnert worden.

Uit Eigen ervaring weet ik dat als jij de zogenaamde moeilijke momenten gaat zien als Liefde ,dit alles in een ander perspectief plaatst. ook de donkerste donker is Liefde.

Het Leven wil geleefd worden met alles wat Is Als je iets wilt transformeren dan zal het geleefd mogen zijn, waardoor het Geheeld kan worden.

Het is gewoon elke keer weer een stukje Bewustzijn toevoegen, Iets wat er al is ,alleen het mag Jouw Herinnert worden. Daar heb je spiegels voor nodig en dat is juist ook wat er gebeurt in het Dagelijks Leven. Het is 1 groot Spiegelspel. Daarom is het belangrijk om Wat er ook is ,in te ademen te doorleven en los te laten.

Je krijgt dus ook altijd precies wat nodig is. Het Leven wil je niet pesten, het daagt je uit op Jouw Essentie te Leven.

We zijn uit Liefde gemaakt ook Jij.

LOVE YOU ALL
EVERY TEAR
IS A PEARL
WHICH FILLS THE OCEAN
THE OCEAN OF LOVE
EVERY LAUGH
IS A DIAMANT
THAT SHINES
IN THE DEEPEST DARKNESS
LIVE YOUR LIFE
LIKE EVERY TEAR AND LAUGH
AND YOU WILL BE FREE
FREE WHICH YOU ALREADY ARE
LIKE ME” , May 2017

Harry

*

 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave A Comment