Peruvian Plant Ceremonies

Thank you so much for creating this beautiful and deep ceremony. Your music carried us all the way…love you Sis! <3″, November 2016
Marya NorellPassion of Heart,

*

What amazing ceremonies… Turning shit into light! Hope she brought you where you had to be in your journeys this weekend, as she did with me <3.”, November 2016
Eef

*

“Beloved Yama, thank you for this ceremony, your singing, your presence was incredible and powerful!!!!! You are Absolutely magic on the ceremony….! I am so grateful to all of you for our experience with ayahuasca, it is such a big gift for me to go for it, together with so much gratitude, support, love and courage!!!!! I love you and send to everybody my hugs, kisses and joy!!!!!“, November 2016
Mallika

*

“Nogmaals dank voor alle zachte vrouwelijke support afgelopen weekend. Je hebt me echt door de moeilijke stukken heen geholpen. gelukkig ben je er in Peru ook weer bij, dat geeft mij het gevoel dat ik in goede handen ben. Naast die van de anderen en mijn eigen handen natuurlijk. Macho’s besos, Angelita“, November 2016
Angela

*

Grote dank voor jou volle geven! Love you so much sister“, November 2016
Hajo Vissers

*

Sweet mother, sweet self. What beautiful encounters I have had. Thank you so much Yama and team (Yarana, Asim, Maria, Carien and Will) for being there and carrying us. It has been a wonderful dis-covery of who I am and what I need. The closeness is heart-warming. Thank you, thank you, thank you. Gracias mamacita por tu amor y tu vida. Te quiero.“, November 2016
Thierry

*

Wat een avontuur was… en is het. Het is nu 07:08 uur en ik ben weer klaarwakker. Ik zie, ik voel, ik hoor, ik ruik … ik BEN. Dankbaar voor inzichten, signalen, emoties, gesprekken van hart tot hart en verbindingen in stilte. En nog het meest met mijn hervonden connectie met ‘my sisters & brothers’ de eenheid, my roots en mijzelf. Ik BEN dankbaar voor het leven! AHO. Namasté!“, November 2016
Joyce Bosch

*

“What a journey! And still travelling. In the name of father, mother and the All.
Thank you again Maru Pizarro for helping me to open my thirth eye. A very precious gift. Love you, Yama Voorhorst. And everybody who was there. Hugs to you all.”, November 2016
Ingrid Coppieters

*

Thank you Yama for all you bring and share. My heart is deeply touched and feels so grateful for having met you“, November 2016
Caroline De Bruyn

*

Ik wil je even zeggen hoe ongelofelijk dankbaar ik ben voor de gift die ik heb mogen ontvangen (…). Jouw vrouwlijkheid en de menging met het shamisme is van een Hoge Orde.“, juni 2016
Hans Karssen

Leave A Comment