Partner sessions

“Wij deden het partnertraject* bij Yama (*wat bestaat uit individuele sessies voor ons allebei en gezamenlijke sessies).

In de individuele sessies kon ik door de massage meer aanwezig komen in mijn lijf. Met name ook in mijn yoni en baarmoeder. Omdat ik volledig bij mijzelf kon zijn, iets wat ik tot dan toe in seksueel contact met mijn partner niet deed, kon ik beter opmerken waar ik mezelf blokkeerde en hoe ik dat los kon laten.

In de sessies samen met mijn partner maakte de aanwezigheid van Yama dat ik op dezelfde wijze bij mezelf kon blijven en niet is de uitgesleten bedding van onze gewoonte patronen terecht kwam. Door in diepere verbinding met mezelf te blijven kwam ik dieper in verbinding met hem.

Yama’s vermogen om aanwezig te zijn, haar ervaring en de heilige ruimte die ze creëert, zijn de voorwaarden waarbinnen we deze nieuwe ervaringen met onszelf en elkaar konden beleven.

In de meditaties die Yama met ons deed en zo mee gaf, beleef ik opnieuw die ervaring van diepere verbinding met mezelf en mijn partner. Zo komt er steeds meer verdieping en verbinding en ervaar ik drempels en vind de weg om eroverheen te stromen.

Zoals Yama zei “ Ik plant een zaadje, het is aan jou om het te laten groeien”.

Iedereen die wel eens gezaaid heeft weet hoe kwetsbaar een zaailing is. Alles wat nodig is om uit te groeien tot een plant is in potentie aanwezig, zonder goede grond kan het niet gebeuren.

Yama voorziet in die goede grond. Ik ervaar in haar een groot vermogen om liefde door zich heen te laten stromen. Dat was voor mij de goede grond om nieuwe ervaringen in te kunnen laten ontkiemen en een inspiratie om dat wat het stromen van liefde in mezelf tegenhoud vrij te geven. DANK Yama.”, January 6th, 2017

Ine

Leave A Comment