Fijngevoelige afstemming

Womb Healing Ritual

“Ik heb de 13e Rite van de Munay Ki mogen ontvangen. Dank Yama en Christa voor jullie ongelooflijk fijngevoelige afstemming op wat eenieder nodig heeft. Ik reed na het ritueel  helemaal ontspannen naar huis en ik ben nog steeds ontspannen. Dankbaar en ontroerd voel ik me, ook zeker voor het aanwezig zijn van de mannen. Dank allemaal voor jullie aanwezigheid op deze prachtige avond. “, Oktober 30st, 2015

Jacqueline Bordewin

*

“Al in de voorbereiding op de avond voelde ik dat het een bijzondere avond zou gaan zijn voor me. Ik voelde me continue omringd door de energie van een groep vrouwen; uit verschillende tijden en verschillende velden. Samen zouden we dit gaan doen..

Wat was het mooi.. Het warme welkom, het delen met de vrouwen van onze intenties, de bewuste “tocht” naar de tipi en het binnengaan daarvan. De ruimte die de mannen daar gecreëerd hadden was ontroerend.. Ik vond het zo mooi om de rite van twee vrouwen te mogen ontvangen. Christa en Yama waren samen zo krachtig en liefdevol. Ik voelde me volledig gedragen en bekrachtigd. Ook door de ondersteunende energie van Asim in mijn rug. Prachtig hoe zij als drietal de rite droegen.

Wat iedere vrouw ook in bracht, het resoneerde allemaal diep bij me. Ik was me er zo bewust van dat de heling van de rite tegelijk heel persoonlijk was en ook weer totaal niet; helemaal in verbinding met het collectieve veld. Datzelfde voelde ik bij de mannen. Diepe dankbaarheid ervoer ik voor hun aanwezigheid, hun moed en hun kwetsbaarheid.

Ook nu, twee dagen later, merk ik dat de ervaring nog steeds doorwerkt. Soms laat er ineens nog een laagje los en voel ik een stroming in mijn baarmoeder… Het wordt er steeds zachter.. Zo fijn!

Dank, lieve Christa, Yama en Asim voor hoe jullie je licht laten schijnen. Ik gun het iedere vrouw en man om dit helend ritueel een keer bij jullie te ervaren. In liefde, Irene”, October 31st, 2015

Irene Hoeven

*

 

Leave A Comment