Inspiratie

“Allereerst bedankt voor je lessen: theater vanuit je lijf (jaren geleden op het UCK). Ik gebruik nog een hoop van jouw technieken als warming up op diverse werkterreinen. Je hebt nog steeds die geweldige goede smaak voor muziek. Dat siert jou en is mij al deze jaren bijgebleven!

Momenteel werk ik voor een Argentijnse tienerserie “Aliados” als drama coach en music & song writer. Before that, I’ve lived and worked for many years in Argentina. Same producer: Cris Morena Group, different teen-series, maar dan als danschoreograaf en ook weer als music & song writer 🙂 Nu ben ik net terug uit L.A. waar ik een danschoreografie “pilot alias auditie” voor Shakira’s nieuwe album deed. Binnenkort moet er voor een paar nummers van haar album een muziek video uitgebracht worden and I hope, pray, meditate dat ik daaraan mee mag werken. Eind volgende week hoor ik of ik aan boord ben of niet! Opnames worden dan in Spanje ge-shoot!”, November 15, 2013

[Update: Inti Oosterkamp is aangenomen door Shakira!]

Inti Oosterkamp, drama coach en music & song writer

 

 

Leave A Comment