Mother Ayahuasca Retreat

“Life changing is nog een eufemisme geloof ik. Zo enorm dankbaar dat ik mijn bescheiden bijdrage in liefde mocht geven en wat een enorm groot cadeau kreeg ik totaal onverwacht in de schoot geworpen. Dank Dank Dank.”, 27th of November 2017
Ingrid Coppieters

*

“Liefste Deva Yama, wat ben je fantastisch. Dankjewel voor je moed om, samen met Hans, zo’n veilige bedding te creëren om met de groep diep het medicijn in te duiken. Ons te gidsen met de icaros, je stem, plantmedicines, je woorden die altijd precies aansluiten bij het proces waar ik in zit. Voor je helderheid en duidelijkheid, maar vooral de liefde waarmee je je werk doet. Hierdoor leer ik steeds meer en meer om mijn lichtje nog sterker te laten schijnen.
Ik heb het tijdens en na de ceremonies niet uitgesproken, maar wel zó gevoeld; wat ben ik daar dankbaar voor! Gracias, gracias, gracias.”, 27th of November 2017
Ymke van der Schaaf

*

Lieve Yama, ik ben je super super dankbaar voor hoe jij en het team er voor me zijn geweest, me zien, en de bedding van onvoorwaardelijke liefde. Een goede bedding is heel belangrijk voor me, die is voor mij ook afgelopen weekend zo essentieel geweest. Dat ik, ondanks waar ik zat en het eigenlijk niet kon ontvangen, tòch op een bepaald niveau natuurlijk wel die liefde heb gevoeld. In mij heeft echt een heel wezenlijke verandering plaatsgevonden.
Ik heb eigenlijk nog totaal geen besef van wat jij allemaal doet, inzet, geeft van jezelf tijdens zo’n retraite en waar je het vandaan haalt. Maar zie wel dat het veel is. DANK.”, 30st of November 2017

Patrisia Waijers

*

“Lieve, lieve Yama,
Wat een ervaring afgelopen weekend.
Zoveel zorg, zoveel kennis, zoveel geborgenheid… Het duurde voor mij even voor ik het kon binnenlaten, maar toen ik het uiteindelijk toeliet, mede dankzij een zachte helpende hand, zo’n diephelende ervaring mogen meemaken. Ik ben op dat moment thuisgekomen in de wereld en in mijn lichaam.
Nu na een week is het effect wat aan het temperen, maar ik blijf veel inzichten meedragen, en probeer op tijd en stond de nodige aandacht aan de baarmoeder te geven.
Zoveel oprechte dank voor jou, en de fantastische mensen rondom jou. Stuk voor stuk pareltjes!
Geniet van je reis en tot in mei.”, 3rd of December 2017
Sandrine

*

“Deep beautiful healing it was.”,
Yarana Chandar

*

“Zucht  …… Het was een mooie retraite. Dank aan allen.”, 29th of November 2017
 Marie Louise Amaruq
*

Lieve Yama,
Ten eerste wil ik je nogmaals bedanken voor deze prachtige kans die je mij geboden hebt en je vertrouwen in mij. Ondanks ik het weer zo nu en dan moeilijk had, heb ik een FANTASTISCH weekend gehad, ont-zet-tend genoten, véél geleerd en had ik het echt voor geen goud willen missen. Ik heb me in mijn rol als assistent heel erg in mijn element gevoelt en een behoorlijk andere, diepere verbintenis kunnen voelen met de deelnemers (en met moeder Aya). Dat neem ik zeker mee in mijn zweethutten. Ik heb over een heel aantal dingen veel helderheid gekregen. De 2 belangrijkse zaken daarin zijn dat muziek (zingen) en plantmedicijnen mijn medicijnen zijn. Dat wist ik al en jij ook 😉 maar het is nu helemaal ingedaald. Heerlijk! Verder heeft ze heeft me o.a. laten zien dat cacao en tabak mijn medicijnen zijn (en mij ondersteunen in mijn relatie met moeder Aya) en ik kijk ernaar uit hoe mijn weg met deze 2 prachtige planten, en ook met moeder Aya zich zal gaan ontvouwen. En als laatste: mijn hart ligt zo bij jou ❤ Ik hoop dat ik nog heel vaak deelgenoot mag zijn van je werk en je dichtbij mag hebben. Je bent mijn maestra. Tot zaterdag bij de cacaoceremonie (dat is ook een beetje mijn verjaardagsfeesje :)) Zeeën van liefde.”, Oktober 2017
Fem van der Rijs

*

“Wihawoeha, ik voel me zo onwijs bruisen! De levensenergie/sexuele energie stroomt weer door me heen. Dacht dat ik die kwijt was, maar hij moest even wakker gemaakt worden. Ik tintel, voel me groot, dankbaar, nederig, vrouwelijk, sensueel, mooi, enz enz. Echt sterk spul die Ayahuasca . Ik kon zo goed voelen dat ik in mijn kracht en centrum kon blijven terwijl ik de energie voelde stromen en de zinnelijkheid. Wauzers. wist niet dat dit bestond. Ik ben zo blij dat ik gebleven ben. Heb trouwens zelfs gedacht dat ik geopereerd ben tijdens de 2e reis. Tot twee keer toe. Er moest iets geopend worden bij me, nou, dat is gelukt! Ik had het al gezegd, maar wat doen jullie mooi en dankbaar werk, ik maak een diepe buiging voor jullie en de Ayahuasca, al weet ik dat ‘all praise goes to the divine’.”, September 2017
Suzanne Wohrman

*

Hee lieve Yama!

Wat een reis he, afgelopen weekend. Loop echt met suizende oren van al die prikkels rond op m’n werk. De icaros neuriënd in mijn hoofd, ik kan ze niet loslaten. Blijven maar komen. Medicijn reageert direct. Ik ben echt zo dankbaar. Zo blij, zo vervuld, onwijs kwetsbaar en ook nog een beetje in de war. Duidelijk nog tijd nodig voor integratie. Maar de dankbaarheid overheerst. Ik wens jullie ook echt een zachte landing na afgelopen weekend…
En god ja, dat zingen! Hoe heerlijk was dat. Jij met je gitaar, ik half om je heen gevouwen, hoofd tegen hoofd, vanuit t hart, open keel en gaan gaan gaan. Whoehoe! Zo heerlijk! Ik heb nog nooit eerder zo vrij gezongen als tijdens de ceremonie. Zit altijd een ‘het moet mooi’ ding op, wat echt wegviel door t medicijn en door de hele sfeer. Alleen maar voelen, zijn, plezier en vrij zingen. Whoopwhoop.
Dank dat je me wel 10 keer gevraagd hebt. M’n voornemen is om een volgende keer wat minder aanlooptijd nodig te hebben. Om t gelijk te doen, om via het medicijn te zingen. Ook al moet ik tussendoor 10 keer kotsen.” September 2017
Ymke

*

“Dank jullie wel Maestro’s van harte voor de schitterende klanken en liederen en de mooie begeleiding 💙”, September 2017
Jos Goddijn

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave A Comment