Me about me

I am naturally born Wild. Brutally vulnerable. Passionfoodoholic. Life & soul coach.

‘Act Wild’ is mijn levensmotto. Om bij mijn eigen wilde natuur te komen, heb ik een lange weg afgelegd en moest ik zelf ook de diepte in. Ik heb een flinke transformatie doorgemaakt en durf nu van mezelf zeggen dat ik echt wild mezelf ben. Passievol, gedreven, creatief en levenslustig. Ik werk dus naast mijn brede scholing veel vanuit mijn eigen ervaring en vanuit die basis ga ik met jou en/of je team aan het werk.

Door mensen nieuwsgierig naar zichzelf te laten kijken, kunnen ze ontdekken wat wezenlijk voor hen is en met hart en ziel gaan leven.

Persoonlijke ontwikkeling
Mijn ontwikkeling begon met een studie sociale wetenschappen, gevolgd door acting: als dramatherapeut, theaterdocent en regisseur. Om me vervolgens te verdiepen in coaching, lichaamswerk en diverse massagetechnieken. Om mijn eigen fysieke problemen te kunnen overwinnen ben ik me gaan richten op voeding, detox en tantra. Daardoor kan ik nu echt leven vanuit mijn hoogste waarden en ben ik beter in balans dan ooit – waarbij ik een ongeneeslijk verklaarde aandoening zelfs nagenoeg heb weten te overwinnen en nu na jaren medicijnvrij leef. Ik ben een opleiding gaan doen om ook anderen onder andere via voeding te helpen naar meer energie.

Mensen inspireren om hun volledige potentie in te zetten.

Being a coach is a place of being as a result
Tijdens mijn eigen zoektocht langs behandelaars en experts, heb ik me lange tijd aan hen overgeleverd gevoeld. Totdat ik de regie over mijn eigen leven doelbewust in eigen handen heb genomen. Ik heb tot op het bot uitgezocht wat goed voor mij was. Ik heb mijn hoofd leeg gewandeld, ben anders gaan eten en heb veel gemediteerd. Eigenlijk heb ik niets nieuws geleerd, maar ik heb door gekregen hoe ik het kan doen. Dankzij mijn eigen ontwikkeling geloof ik nu dat vitaliteit, creativiteit en levenslust voor iedereen binnen handbereik liggen, ook voor jou. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Find your wild nature and honor it unconditionally.

Van lijderschap naar leiderschap
Ik breng andere mensen graag in beweging en laat ze stilstaan bij wat ze beweegt. Als je weet wat je diep beweegt, kun je vanuit je hart gaan leven. Regisseren en coaching hebben voor mij gemeen dat het gaat om mensen hun mogelijkheden te laten ontdekken waarmee ze hun potentie het beste tot uitdrukking brengen. In mijn coaching richt ik me op bewustzijn en integriteit: leven vanuit dezelfde waarden en principes op elk levensgebied, zodat je lijf, hart en ziel weer met elkaar kunnen integreren. Hoe je je voelt hangt grotendeels af van je persoonlijke en geestelijke gesteldheid. De wisselwerking tussen lichaam en geest merk ik niet alleen in mijn werk, maar heb ik ook ervaren bij het aangaan van mijn eigen proces. Dankzij mijn eigen ontwikkeling geloof  ik nu dat vitaliteit, creativiteit en levenslust voor iedereen binnen handbereik liggen, ook voor jou. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Helpen is niet je mening geven, maar de ramen wassen waardoor iemand zijn wereld weer ziet. – Olaf Hoenson

Leave A Comment