Me about me

I am naturally born Wild. Brutally vulnerable. Passionfoodoholic.
Tantrica. Womb Wisdom Keeper. Sound Healer. Plant Medicine Singer Me about me 1

‘Act Wild’ is mijn levensmotto. Om bij mijn eigen wilde natuur te komen, heb ik een lange weg afgelegd en moest ik zelf ook de diepte in. Ik heb een flinke transformatie doorgemaakt en durf nu van mezelf zeggen dat ik echt wild mezelf ben. Passievol, gedreven, creatief en levenslustig. Ik werk naast mijn brede scholing veelal vanuit mijn eigen ervaring en vanuit die basis ga ik met jou aan het werk.

Door mensen nieuwsgierig naar zichzelf te laten kijken, kunnen ze ontdekken wat wezenlijk voor hen is en met hart en ziel gaan leven.

Persoonlijke ontwikkeling
Mijn professionele ontwikkeling begon met een studie sociale wetenschappen, gevolgd door dramatherapie en een opleiding tot theaterdocent en regisseur. Om me vervolgens te richten op coaching, lichaamswerk en diverse massagetechnieken. Om mijn eigen fysieke en psychische problemen te overwinnen ben ik me intensief gaan verdiepen in voeding, detox en tantra. Daardoor kan ik nu echt leven vanuit mijn hoogste waarden en ben ik beter in balans dan ooit – waarbij ik een ongeneeslijk verklaarde aandoening zelfs nagenoeg heb weten te overwinnen en nu na jaren medicijnvrij leef.

Mensen inspireren om hun volledige potentie in te zetten.

Being a coach is a place of being as a result
Tijdens mijn eigen zoektocht langs behandelaars en experts, heb ik me lange tijd aan hen overgeleverd gevoeld. Totdat ik de regie over mijn eigen leven doelbewust in eigen handen heb genomen. Ik heb tot op het bot uitgezocht wat goed voor mij was. Ik heb mijn hoofd leeg gewandeld, ben anders gaan eten en heb veel gemediteerd. Eigenlijk heb ik niets nieuws geleerd, maar ik heb door gekregen hoe ik het kan doen. Dankzij mijn eigen ontwikkeling geloof ik nu dat vitaliteit, creativiteit en levenslust voor iedereen binnen handbereik liggen, ook voor jou. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Find your wild nature and honor it unconditionally.

Van lijderschap naar leiderschap
Ik breng andere mensen graag in beweging en laat ze stilstaan bij wat ze beweegt. Als je weet wat je diep beweegt, kun je vanuit je hart gaan leven. In mijn begeleiding richt ik me op bewustzijn en integriteit: leven vanuit dezelfde waarden en principes op élk levensgebied, zodat je lijf, hart en ziel weer met elkaar kunnen integreren. Hoe je je voelt hangt grotendeels af van je persoonlijke en geestelijke gesteldheid. De sterke wisselwerking tussen lichaam en geest heb ik zelf ervaren bij het aangaan van mijn eigen proces en zet ik nu in in mijn werk. Dankzij mijn eigen genezing en ontwikkeling ben ik er van overtuigd dat vitaliteit, creativiteit en levenslust voor iedereen binnen handbereik liggen, ook voor jou. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Helpen is niet je mening geven, maar de ramen wassen waardoor iemand zijn wereld weer ziet. – Olaf Hoenson

Leave A Comment