Magische Enquiry Ceremony

“De man/vrouw ceremonie (Enquiry Ceremony) bij Yama en Asim heb ik als heel fijn en sereen ervaren. De zorgvuldige begeleiding van Yama gaf mij een heel veilig gevoel. Er werd heel helder en duidelijk aangegeven wat de bedoeling was en hoe het ritueel ging. Het voelde magisch, geborgen en heel krachtig. Heel bijzonder om aan de mannen vragen te stellen en antwoord te ontvangen zonder discussie en andersom. Door het ritueel en het vuur in het midden gaf zo’n aards en puur gevoel waardoor het bijna leek of de vragen en antwoorden vanuit een diepere laag kwamen. Het heeft bij mij ruimte gegeven alsof ik heb opgeruimd in mijn zelf. Ik zou graag nog eens zo’n ritueel bijwonen, jullie begeleiding heb ik als heel liefdevol en respectvol ervaren en zou ik zeker aanbevelen aan anderen. Namasté Marlene”, August 24th, 2014
 
Marlene Timmer

Leave A Comment