Lorelei Festival Augustus 2016

Van 23 t/m 25 augustus 2015 én van 26 t/m 28 augustus 2016 vindt het 10e Lorelei Vrouwen Festival plaats. Een festival vol met muziek, inspiratie, samenzijn en verbindende workshops op een prachtige locatie van Staatsbosbeheer in Zeewolde.

Drie dagen helemaal voor jou
om jezelf op te laden
te genieten, te delen en te ervaren
Even niets te hoeven en alles te mogen
Wees welkom!

Ik geef op beide festivals een workshop Womb Wisdom, over de wijsheid van onze baarmoeder. Dit vrouwelijke orgaan is super sensitief, volledig afgestemd op de natuurlijke ritmes en in verbinding met de kosmische baarmoeder: de oorsprong van creatie en leven geven. Onze baarmoeder is zelfs een directe replica van die kosmische baarmoeder. We zijn ons vaak wel bewust van ons vermogen om kinderen te baren, maar hebben verder nog maar weinig voeling met onze baarmoeder. We kunnen de creatie- en manifestatiekracht die daar huist echter ook aanboren voor de ‘geboorte’ van andere dingen die we in de wereld willen zetten.

Womb WisdomWe leven in een mannelijke maatschappij die veelal beroep doet op de kwaliteiten van ons hoofd. Hierdoor zijn we verleerd om naar ons buikgevoel te luisteren, laat staan om er op te durven vertrouwen. Bovendien is de baarmoeder de plek waar wij onze pijn, angst en trauma’s in opgeslagen hebben, uit dit leven en uit generaties vrouwen voor ons. Dit blokkeert onze natuurlijke flow.

Nu is de tijd voor her-inneren van de kracht van de vrouwelijke energie. In de workshop wordt je onder andere door middel van een geleide meditatie weer in verbinding gebracht met wat jouw baarmoeder jou te vertellen heeft. 

Een workshop over afstemmen op de oerwijsheid die in onze baarmoeder huist, je weer verbinden met de natuurlijke ritmes, vertrouwen op je buikgevoel en het aanboren van je natuurlijke creatiekracht.

Kijk voor meer informatie over het festival op de website van Lorelei.

IMG_3799Deva Yama. Naturally born Wild. Brutally vulnerable.
Passionfoodoholic. Tantra. Massage. Womb Keeper.

Yama’s teachings and transmissions are based on her fully embodied experience in healing herself in different sacred traditions, lineage teachings and initiations (the most profound ones being the Kaula Heart of All, her tantric family, Peruvian Plant Masters and Q’eros initations). Yama is regularly in Peru to receive sacred initiations, which open different aspects of healing. She empowers you to become aware of the intuitive voice of your womb and unlock this potent inner source for creativity, spiritual growth and transformation.

Leave A Comment