Kwaliteit als masseur

“Laatst was ik bij Minke Voorhorst en ik heb een fantastische massage van haar mogen ontvangen. Ik was echt onder de indruk van haar kwaliteit als masseur. Inmiddels krijg ik regelmatig massages maar deze springt er voor mij wel uit. Ik merkte dat ze ervaring heeft en vertrouwd is met ‘het lichaam’ en toch ook niet in een riedeltje vervalt maar in het moment aanvoelt waar heen te gaan. Ik ben al helemaal super enthousiast over de pulse techniek die ze bij mij deed, wowwww! Dat is dus echt fantastisch. Je word als het ware heen en wee gewiegd waardoor het lichaam vanzelf in een heerlijke stroming komt en je word uitgenodigd je over te geven aan de wieging. Ook deed ze iets met een soort warme staafjes waarbij ik vooral bij mijn buik voelde dat het helend werk. Ik zou zeggen, CHECK IT OUT! “, March 18, 2014

Catelijne van der Sanden – masseur bij Shakti Healing

Leave A Comment