Kortom… overgave!

Manon Jansen heeft ActWild beoordeeld — 5 *****

“Het afgelopen jaar heb ik het traject ‘The Sacred Path for Wild Women’ gevolgd. Ik had geen idee waar ik aan begon en al helemaal niet welk een impact dit traject zou hebben; ik dacht eigenlijk dat het een fijn samenzijn met vrouwen zou worden. En ja, het was zeker een fijn samenzijn, maar het reikte velen malen dieper. Zo mooi om samen op reis te zijn, elkaars spiegel te zijn, met ieder haar eigen kompas. Mijn kompas was een jaar lang ‘overgave’. En o, wat kwam ik veel momenten tegen waarin ik juist niet in de overgave was… en geleidelijk aan voelde ik dat ik een keuze had en dat ik steeds vaker vanuit mildheid koos voor overgave. Keuzes maken is ineens veel makkelijker geworden; ik hoef mijzelf alleen te vragen ‘draagt dit bij aan overgave of niet?’.

Als je vast loopt in je leven of een verlangen hebt maar niet weet hoe dat te bereiken of je wilt iets veranderen in je leven… dan kan ik dit traject bij Yama van harte aanbevelen. Het reikt verder dan reguliere trajecten en therapeuten vaak bieden. Het gaat veel dieper…dieper naar de kern. En vanuit je kern bewegen en stap voor stap een volgende stap zetten.
Yama Voorhorst biedt warme begeleiding maar is ook heel resoluut en gaat niet mee met jouw saboteurs en draken. Ze lost het niet voor je op, maar ondersteunt je bij het in je eigen kracht komen en voelen welke stap je wilt/kunt zetten en om dit ook daadwerkelijk te gaan doen.
Inmiddels is mijn jaartraject afgerond, maar nog steeds werkt het door en voel ik dat er in mij iets veranderd is: milder, zachter en meer in het moment aanwezig,… kortom: overgave!

* Als ik 6 of meer sterren had kunnen geven, dan had ik dit gedaan… juist om het stukje persoonlijke begeleiding van Yama extra te waarderen, want dit is werkelijk overstijgend. Maar helaas ben ik gebonden aan maximaal 5 sterren.”

Manon Jansen, 25th of June 2018

 

NB: The Sacred Path, jaartraining voor vrouwen, start opnieuw op maandag 3 September 2018. We reizen aan de hand van ons eigen, persoonlijke kompas, als richtinggever op ons persoonlijke transformatiepad – wat we in diepe verbondenheid met elkaar afleggen en werken met Sharing Cirkels, Meditatie, Rituelen, ondersteunende Medicijnplanten en Transformation Coaching.

Hier kun je er meer over lezen: https://www.facebook.com/events/451335031978506/

Leave A Comment