Hogere sferen

“Yama is echt een aanrader voor een ieder die graag persoonlijke aandacht wil. Yama, is echt fantastisch, wat een overheerlijke massages! Yama stelt me snel op mijn gemak en laat me voelen alsof ik in mooie hogere sferen vertoef. Echt regelrecht de hemel in, zo’n heerlijk gevoel!

De eerste keer: Ik had een massagesessie geboekt bij Yama. Hoe zou dat zijn? Geen idee wat me te wachten stond. God, wat was ik zenuwachtig. Toen ik aanbelde zwaaide de bruine deur met een warm welkom open. Yama stond met een glimlach in de opening en liet mij met een warme welkom binnen.

Na aan tafel een glas thee te hebben gedronken met een apart stukje (zelfgemaakte, ‘rauwe’) chocolade erbij, mocht de massage sessie beginnen. Ik werd uigenodigd om mij te ontkleden, een ‘lungi’ (omslagdoek) om te doen en op de futon (kleed) te komen zitten. Yama kwam tegenover mij zitten. Nadat we elkaar begroet hadden (door op een tantrische manier voor elkaar buigen en zo de ‘sacred space’ te openen) vroeg Yama mijn om mijn ogen te sluiten. Ik hoorde iets, rook iets, voelde iets… Yama had palo santo (‘sacred wood’) aangestoken en bewierookte mij om mijn energie te reinigen. Langs alle kanten bewoog Yama en ik voelde de warmte en rook de heerlijke geur.
Daarna mocht ik gaan liggen en heb ik een heerlijke sessie meegemaakt. Met warme zachte handen gleed Yama langs mijn lichaam, oh waren dat alleen haar handen? Nee, wat heerlijk, ze gebruikt ook andere delen van haar lichaam die nog nog zachter voelden dan haar handen (body-to-body massage). Mijn rug, mijn benen en billen… God wat voelde dat heerlijk. Wat ik toen voelde, moet je als lezer zelf meemaken, dat kan ik je niet na vertellen. Zo fijn is dat. Na een tijdje mocht ik mij heel voorzichtig omdraaien. Wederom sloot ik mijn ogen en liet ik mij wegdragen op heerlijke en verdovende golven van genot. Wat een heerlijkheid om mee te maken. En weer kon ik niet volgen hoe, waar en waarmee ik aangeraakt werd.

Een happy end? Neeeee, daar kom je niet voor bij Yama. Sensuele stromingen door heel je lichaam? Ja zeker. Yama verspreid als het ware de energie over je gehele lichaam waardoor je die heerlijke tantrastromingen ook mag meenemen wanneer je weer gaat.
Als afsluiting werd ik door Yama heerlijk met een zachte hand en een warme doek gewassen om de olie van mijn lijf te verwijderen en afgedroogd. Het was een sessie om zeker niet te vergeten. Ik heb inmiddels dan ook al meerdere massages bij Yama geboekt.

Ik ben dankbaar voor de bijzonder sessies die ik inmiddels mocht ervaren en kijk uit naar nog veel meer. Dank je wel Yama.”, August 27th, 2014

Jan S.

Leave A Comment