Detoxen

Een nieuw begin voor je lichaam

Hoewel het afvoeren van afvalstoffen een natuurlijk onderdeel van ons spijsverteringsproces is, kan het zinnig zijn om je lichaam af en toe een handje te helpen.

De meesten van ons krijgen meer gifstoffen binnen dan het lichaam kan verwerken en afvoeren. Alle gifstoffen die we door onze manier van eten en de wereld waarin we leven binnenkrijgen, slaat je lichaam op in je cellen. Door een detoxkuur te doen daarmee de inkomende stroom van gifstoffen te beperken, neemt je lichaam direct de kans waar om op te ruimen: het laat opgeslagen gifstoffen weer terug in je bloedstroom zodat ze afgevoerd kunnen worden.

de natuur van de ziel

Hoewel een detoxkuur potentieel een van de beste dingen is die je voor je lijf kunt doen, raakt lang niet iedereen er zijn gifstoffen mee kwijt. Doordat het de laatste tijd een modeverschijnsel lijkt te zijn geworden, beginnen nogal wat mensen onvoorbereid aan ‘detoxen’. Hierdoor veroorzaakt de hoge dosis vrijgekomen gifstoffen in het bloed veel bijwerkingen. En als je niet zorgt dat je ze snel en effectief afvoert, dan slaat je lichaam ze opnieuw op. Met een beetje pech op een ongelukkiger plek dan waar ze al die tijd hebben gelegen, waardoor het de balans in je lichaam verder verstoort.

Detoxen zegt niet iets over wat je doet (bijvoorbeeld een sapkuur) maar over het effect wat je creëert: het is pas écht ontgiften als de gifstoffen ook daadwerkelijk uit je lichaam gaan.

Een van de dingen in het boek wat ik aan het schrijven ben is hoe je op een veilige manier kunt detoxen. 

Als je nu al graag advies of begeleiding bij detoxen-op-maat wil, neem dan contact met me op: nulzes – 24609056
Als je geinteresseerd bent in mijn boek, hou mijn website en nieuwsbrief dan in de gaten.

Leave A Comment