De Rauwe Keuken

Toeval! Of niet.

Vorige week was ik bij de seminar ‘KWALITEIT VAN LEVEN BEGINT MET ETEN’ van Brian Clement van The Hippocrates Health Institute uit Florida. Hij besprak dingen als: Waarom eten we junk food? Wat heb je nodig om gezond te zijn? Waarom zijn onze kinderen ziek? Waarom hebben zoveel mensen auto-immuunziekten? Waarom heeft 1 op de 3 mensen kanker? Een zeer interessante aanvulling op mijn vitality & transformation coaching.

Pal achter mij zat Margreet Tjalsma van De Rauwe Keuken. Margreet en ik zijn de enige twee Nederlandse deelnemers aan de Internationale Rawfood Teacher Training Intensive van The Raw Food Coach Karen Knowler. We hadden elkaar nooit ontmoet en het was erg leuk om kennis te maken. De ideetjes om elkaar te inspireren en ondersteunen vliegen al over en weer over tafel. Daar word je blij van! Ik zal haar even aan jullie voorstellen:

Dit is… Margreet Tjalsma

Welkom in haar Rauwe Keuken! Een keuken vol rawfood verrassingen, maar dat niet alleen. Wil je toch die warme touch, dan schotelen we je met alle liefde ook de meest spannende soepen, ovenschotels of roerbakgerechten voor. Alles vegetarisch en biologisch en liefst zelfs bij de boer om de hoek gehaald.

De Rauwe Keuken houdt ervan te verwennen, te verrassen en te inspireren. In verbinding zijn met Moeder Aarde, haar bewoners en de prachtige producten die erop groeien, dat is haar grootste genot. Samen genieten, delen, ontvangen, middels de meest pure vorm van eten; onbewerkt, onverhit, puur en levend!

Wat kan De Rauwe Keuken voor jou doen?

De Rauwe Keuken 1We kunnen een totale maaltijd voor groepen bereiden, of een prachtige verjaardagstaart leveren. Een kleine greep uit ons assortiment, als voorproefje: cheesecakes, chocoladebonbons, energierepen, brownies en fudge, maar ook hartige snacks zoals lijnzaadcrackers, salieballetjes, kruidige burgers, bietenravioli, spinaziequiches en courgettepasta’s. En natuurlijk maken we ook graag voedzame drankjes met amandelmelk of hennepmelk als basis. Of smeuïge smoothies en yummie juices met of zonder superfoods. Alles in overleg.

The sky is the limit.

Wil je zelf aan de slag? Dan hebben we afgestemde starters-kits voor je om uit te proberen. Of wil je iemand anders een lekker cadeau geven, dan kun je zelfs kant-en-klare pakketjes afnemen.

Daarnaast geven we ook met heel veel plezier demonstraties en proeverijen in biologische winkels, en bieden we diverse workshops met een thema aan, op locatie door het hele land:

6 april          Miniworkshop tijdens de open dag van de Tipi- en Ger Camping MOM op ‘t Landje in Harfsen

10 april        Workshop kaas en kefir maken, in de yurt in Empe

21 april        Algemene beginnersworkshop in Aerdenhout

5 mei            Chocoladeworkshop rondom Zutphen (lokatie nog niet bekend)

26 mei          Yoga- en rawfooddag in en om de yurt in Empe

Raw is Hot! Let’s go raw the way!

Voor meer informatie kun je Margreet bellen: 06-25536965

Comments

One Response to “De Rauwe Keuken”

 1. Dag Minke en Margreet,

  “Toevallig” komen jullie voorbij op mijn reis door het internet.
  Wordt enthousiast van jullie creativiteit.
  Weet niet of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik woon in Noord Groningen, Lauwersmeergebied, ben de eigenaar van een charterschip en heb sinds 10 jaar een eigen cateringbedrijf.
  Met name deze laatste ontwikkeld zich steeds meer richting gezonde voeding, met uitstapjes naar raw food, etc.
  Ik geef aan huis diverse kookworkshops . Daarnaast ben ik fythotherapeut en vormen met name wilde kruiden een belangrijk bestanddeel in mijn keuken.

  Zelf heb ik de laatste tijd steeds meer behoefte aan het samen opzetten bedenken etc van nieuwe concepten. Dus wie weet.

  Vriendelijke groeten van Janet.

Leave A Comment