Collectieve energie

“Womb Healing

Derde dag van de derde maand van het jaar 2016

De voorbereiding van Asim was precies goed, het klopte helemaal: hij schiep de veilige omgeving, liet ruimte voor eigenheid en was toch voldoende warm en inspirerend en sturend. Top.

In de ronde waar iedereen ruimte kreeg om te vertellen waarom en hoe hij daar was zei ik dit:

Ik ben opgegroeid tussen vrouwen.  Er zijn in mijn leven drie vrouwen geweest: een moeder, een vrouw en een vriendin. Ik ben hen dankbaar.”

Thuisgekomen en de volgende ochtend schreef ik de volgende dingen op, een kleine blik in de grote ervaringen tijdens en na het ritueel:

Mooi om zo de mannelijke en vrouwelijke collectieve energie gezamenlijk te ervaren.

Terugrijdend naar Soest in de regiotaxi speelde de radio Rolling Stones’ Angie, die had ik natuurlijk vaak gehoord, maar was nooit mijn favoriete song van de Stones van wie ik toch houd.

Ik kon nu veel meer begrijpen enhoren in de emoties in de stem en de bedoeling van de tekst, en meer kleur in de muziek, alsof een ‘veil was lifted’ voor ogen en oren en voelen.

De volgende ochtend werd ik om vijf uur even wakker, op de radio Mussorgsky’s Schilderijen tentoonstelling op piano, en weer, ik kon veel beter voelen wat er met elk ‘schilderij’ elke emotie bedoeld werd!

Ik merkte ook een verdere awakening van kundalini energie 🙂

Terugvoelend naar het ritueel: het was mooi om te merken wat ik kan, maar ook dat er niet meer hoeft dan ik kan (iets wat ik bij het doen van lichtwerk soms vergat…),

Hmm maar ook niet minder;

Lang genoeg gespeeld nu;

Er vormt zich een beeld!

De toekomst is begonnen.

Hug.”, March 16th, 2016

 

Anoniem (man)

Leave A Comment