Transformation coaching 1

Transformation coaching

Ik ben perfect geschikt om mezelf te zijn door de manier waarop ik in elkaar zit.

Individuele trajecten naar meer impact, vitaliteit en levenslust.
In deze sessies is ruimte voor lichaamswerk, massage, voedingsadvies, bezinning en/of meditatie. | In these sessions is space for body work, massage, healing food guidance, contemplation and/or meditation.

Na een intake doe ik je een voorstel voor een traject afgestemd op jouw wensen en/of doelen. Het is aan te raden om meerdere sessies te doen. Korting bij betaling van drie of zeven sessies in één keer. 
After an intake I’ll give you a tailored proposal for a program based on your needs and/or goals. It is advisable to do several sessions. 
Discount for payment of three or seven sessions at once.

  • In een serie van drie kunnen we de coachingsvraag mbt tot transformatie en/of voeding helder in kaart brengen, stappen ondernemen en een individueel vervolgplan maken.
  • In een serie van 7 kunnen we met krachtige methoden tot transformatie werken, zoals de latifa en octaaf.

Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je coachdoel te bereiken. Daarbij gaat het steeds om een balans tussen loslaten en opbouwen. Door een grondige detox’ van je hoofd, lijf, leefomgeving en relaties kun je met een puur lichaam, hart en ziel je eigen unieke talenten optimaal gaan inzetten. Vanuit contact met elkaar, onze eigen wijsheid én eigenwijsheid help ik je voorbij belemmeringen en terughoudende patronen. Daarbij onderzoekend wat voor jou wel werkt. Ik leer je naar de wijsheid van je eigen lichaam te luisteren. Ik ben er voor jou zodat jij er weer voor jezelf kunt zijn. Waarbij het uiteindelijk draait om steeds gemakkelijker trouw aan jezelf te kunnen blijven en van daaruit te komen tot wat jij de wereld te brengen hebt.

“Yama is gifted with the ability to be so very present, so very intuitive and so very, very lovingful that the sacred space where you can surrender into the healing, is created without any effort, any strive, any struggle…” [lees verder]

Begeleiding voor inzicht, begrip en een diepere verbinding en/of samenwerking in relaties.
Relaties bestaan er in vele vormen. In het samenleven en samenwerken worden we vaak gespiegeld en uitgedaagd onszelf te blijven. Voor paren geldt dat het niet altijd gemakkelijk is om er voor elkaar te kunnen zijn, zonder voorbij te gaan aan jezelf. Om te blijven luisteren, maar ook je uit te spreken. Voor paren ben ik een katalysator om met elkaar contact te maken vanuit eigenheid, zelfbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde.
Zakelijke partners help ik afstemmen op hun kernkwaliteiten, zodat ze elkaar maximaal aanvullen en er een uniek en krachtig samenwerkingsverband ontstaat. Ze leren voorbij te gaan aan patronen, overtuigingen en blokkades die de samenwerking kunnen belemmeren en gaan op zoek naar hoe ze het samenspel van de gezamenlijk talenten en kwaliteiten kunnen benutten.

Leiderschap is geen managementpositie maar een keuze om op elk niveau het verschil te maken.

Begeleiding naar een helder hoofd en een schoon (energiek en pijnvrij / vitaal) lichaam

Zou je meer willen weten over wat voor jou persoonlijk goede keuzes zijn op het gebied van voeding? Wil je handige tips om makkelijk en snel iets gezonds te maken voor je gezin? Zoek je recepten voor gezonde tussendoortjes die kids-proof zijn? Wil je advies in symptomen verhelpen met voeding in plaats van medicatie? Ik help je naar een gezond lichaam en een gezonde geest. Zie voor meer informatie Food & detox.

Prices / Tarieven