Certified Transformational Coach

Transformationeel coachen

Zoals jullie weten coach ik op voeding, vitaliteit en transformatie. Ik help mijn cliënten om op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) het beste uit zichzelf naar boven te halen, zodat ze (weer) kunnen bruisen van vitaliteit en levenslust.
Sinds vorige week heb ik er weer een diploma bij: transformationeel coachen. Nou deed ik dat natuurlijk al, maar toch fijn dat Nicole Dubois (UnityOne) en Margje Beekenkamp (DeWelldaad) van de opleiding tot transformationeel coach (Coachen in Eigen Wijsheid) ook vinden dat ik aan alle voorwaarden daarvoor voldoe. Sterker nog, bij de uitreiking werd gezegd dat dit diploma volstrekt overbodig was. Fijn, dat vertrouwen!

Transformationeel Coachen

Coachen met een leervraag
Echte, creatieve verandering komt voort uit een wisselwerking tussen inspiratie (zingeving) en realisatie (vormgeving). Een prachtige methode om transformationeel te coachen is het werken met een leervraag. De leervraag overstijgt de coachvraag en behelst het meest wezenlijke dat je op dit moment te leren hebt. Ik kan iedereen aanraden om eens een tijdje met een leervraag op pad te gaan.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met me op, per mail of telefonisch.
Een oriënterend gesprek is kosteloos.

Leave A Comment