Raw Food Teacher

De internationale Raw Food Teacher Training bij The Raw Food Coach Karen Knowler is afgerond, ik ben nu internationally certified. Het was een zeer intensief online programma met enorm informatieve modules en wekelijkse training calls en ik heb net gehoord dat ik het afsluitende examen gehaald heb! Al die waardevolle informatie gebruik ik natuurlijk ten volle in in mijn coachingssessies rond voeding en vitaliteit, maar zal zich binnenkort ook gaan vertalen in workshops rond gezonde voeding en meer energie.RTTI_Exam_PassHealthy & tasty food workshops
Mijn workshops zullen zeker niet alleen gaan over Raw Food – ik geloof dat rauwe groenten en fruit een zeer belangrijke toevoeging zijn aan je dieet, maar dat zegt niet dat je een ‘raw foodie’ hoeft te worden. Ik wil jullie leren om gezond-én-lekker eten en om méér raw food vol vitaminen en enzymen te integreren in je eigen eetstijl.

Blijf de foto’s van mijn eten op instagramen op facebook in de gaten houden!

Het helpt mij nog steeds als jullie mij laten weten wat jullie willen leren!
Zouden jullie mij een plezier willen doen en in een mail naar mij de volgende vragen beantwoorden.

IARFCT_Member_Logo_KleinVRAGENLIJST

– Wat wil je leren over gezond en lekker eten?
Recepten, achtergrondinformatie over voeding gerelateerde ziekten, meer energie krijgen, etc.

Waarom wil je dat leren?
Heb je problemen met je gezondheid? Je gewicht? Weinig energie? Wil je inspiratie opdoen om gezond en lekker voor je familie te kunnen koken?

– In welke vorm wil je dat leren?
Denk aan een avondworkshop, een (mid)dag workshop, tijdens een etentje de recepten mee krijgen, één-op-één coaching, hulp bij het vaststellen van een menu met recepten?

– Hoeveel ben je bereid daarvoor te betalen?
Wat heb je over voor een avond workshop? Een informatief diner? Een workshop?

– Wat zou het voor jou extra aantrekkelijk maken om deel te nemen?
In de zin van on-weer-staan-baar!

Ik kijk erg uit naar jullie antwoorden! Alvast enorm bedankt voor de moeite! Mail me!

Leave A Comment