Cacao, Tantra, Sound Medicine

“Ik heb de cacao en tantra ceremonie bij mogen wonen op 21 april 2018.  Ik vond het heel erg goed georganiseerd. Een perfecte opbouw van de ceremonie en geweldige begeleiding door Yama en Zelday. Wat een ervaring was dit. Het gevoel gezien en gehoord te worden als individu in een groep. Yama en Zelday heb ik ervaren als liefdevol maar ook professioneel. Ze maakten beide prachtige muziek en zongen helende liederen. Dank jullie wel voor deze mooie ervaring!”
Janis Komproe, 24th of April 2018

*

“Feeding myself with love and friendship after a beautifull cacaoceremony yesterday. Thank you Zelday Hans Karssen and Yama Voorhorst for creating this magical sacred ceremony. Diving deeply in the unknown… again and again… I felt seen and heard…”,
Judith Penninx, 22nd of April 2018

*

“The cacao ceremony was very beautiful and opened up my heart to even deeper layers. Just looking and feeling my partner next to me already brought up tears of deep gratitude and Love. It also felt very powerful and raw at the same time and I could still feel the ‘raw’ energy of the cacao for a few days after. More true to myself. More grounded. Cutting through.”,
Katrin, 22nd of April 2018

*

“Ik heb meegedaan aan de cacao ceremonie in maart! Wat was dat een bijzonder mooie ervaring om Yama en Hans te ontmoeten! Jullie hebben veel goeds bij mij losgemaakt en ik draag deze energie met eer rond in mijn hart.”,
Ruthanya Avans, maart 2018

*

“Pure liefde die bedreven wordt met handen, instrument en stem. Mmmmm.”,
Monique Appels, november 2017

*

“Lieve Yama, nog bedankt voor de mooie ceremonie zaterdag en voor je liefdevolle begeleiding. Jullie zetten een mooie space neer samen. Heel krachtig.”,
Monique Konings, november 2017

*

Een hart-openende reis ondersteund door afgestemde en hart verwarmende muziek… Ik reis zo diep op de klanken die zij brengen… én ze hebben zo een sterke verbinding met de plant spirits… en dat is zó voelbaar in het ritueel… Ik kan een Cacao ceremonie met Yama Voorhorst en Zelday Hans Karssen ik zo aanbevelen!“,
Caroline de Bruyn

 “For me it was again a potent vivencial healing ceremony. Thank you Yama and Zelday!“,
LilithMagdalena Abeel

Again a beautiful and intense ceremony. Feeling grateful and strong to be… me. Thank you Yama and Zelday“,
Helma Van de Vooren 

Leave A Comment