BESTEL MIJN BOEK HIER

Mijn boek ‘Van Stoornis naar Gave’ is vanaf heden hier te bestellen en dan krijg je het in april vanzelf thuisgestuurd!

Het is extra fijn voor mij als je het VIA DEZE LINK bij boekenwereld bestelt, simpelweg om het feit dat ik er dan nét ietsje meer aan overhoud dan als je het elders bestelt (en als schrijver ontvang je helaas maar een klein percentage van je eigen boek. Maar… alle beetjes helpen!).

BESTEL MIJN BOEK HIER 1

Nog leuker is als je op dinsdag 23 april 2019 naar de boekpresentatie in Utrecht komt en daar ter plekke het boek aanschaft, dan kan ik er nog iets voor je inschrijven. Het wordt een leuke avond met verhalen, muziek, lekkers en nog veel meer (en over de boeken die ik zelf in- en verkoop verdien ik nog ietsje meer).

LINK boek bestellen hier

LINK event boekpresentatie hier

LINK ticket boekpresentatie hier

BESTEL MIJN BOEK HIER 2

Veel liefs van Yama Voorhorst 

En ja, DEZE LINKS DELEN? Héél graag! 


Link Om boek te bestellen (gratis verzending tot 23 april 2019)
https://tc.tradetracker.net/?c=12322&m=12&a=318906&u=%2Fyama-voorhorst-van-stoornis-naar-gave

Leave A Comment