Ayahuasca & Sound Medicine Ceremonies

“Qua kracht en diepte en zorg is het uniek wat je neerzet/jullie neerzetten, de zorg en bedding is ongekend.” – Liselotte Hennekam

*

“Terugkijkend, maar vooral voelend, denk ik: qua kracht en diepte en zorg is het uniek wat je neerzet/jullie neerzetten. De zorg en bedding is ongekend, dat heb ik ook al bij de cacao ceremonie gevoeld. Hoe een bepaalde deelneemster met intense problematiek een plek heeft gekregen. En hoe je het hebt aangedurfd met haar. Ik heb er diep respect voor. Het voelt echt heel erg goed. En uniek omdat jullie/jij je daar onderscheidt van al de anderen. En dat is volgens mij ook echt je kracht en ik denk die van jullie beide.

Ik ben heel blij dat ik er deel van mocht en kon zijn. En ben er graag een volgende keer als je wilt”, May 2017

Liselotte Hennekam (assistent in the ayahuasca ceremonies)

*

“So, here I am, back from a three day plant medicine retreat with Yama Voorhorst and Hans Karssen. What a journey, or to be exact THREE journeys. How true it is to come with a clear intention. To see all the choices I have in my life. Too be able to look deeply into my wounds, only to find the diamonds within. Words can’t express my gratitude for Madre Ayahuasca and for my fellow travellers in the ceremonie room, but also those who came to visit me in my journey. In the first night I was with my mother and grandmothers and along came also Pema Gitama, Nina Mathijsen , Safi Röben , Anand van Schalkwijk.

Pema Gitama, you stood beside me and were a guide that showed me my drama and how to choose not to go there. Thank you. I always have a choice. I choose TRUST and DEDICATION

In the third ceremonie Tantric Master Leela came to visit and teach me about Divine Play. And here I received my Totem Animal and my new spiritual name: Picaflor.

What I later found online about it: ‘The hummingbird spirit animal symbolizes the enjoyment of life and lightness of being. Those who have the hummingbird as a totem are invited to enjoy the sweetness of life, lift up negativity wherever it creeps in and express love more fully in their daily endeavors. This fascinating bird is capable of the most amazing feats despite its small size, such as traveling great distances or being able to fly backwards. By affinity with the hummingbird, those who have this bird as totem may be encouraged to develop their adaptability and resiliency while keeping a playful and optimistic outlook.’ With Love and Gratitude! Kolibrí, May 2017

Yama, in mijn dromen heb ik jouw hulp gevraagd om weer overzicht te krijgen, als van het buddha oog. Het hielp. (…) De colibria picaflor zoemt met me mee….”

Kolibria Picaflor

*

“Wauw, wat jullie neerzetten maakt 1+1 zelfs 5!!!

De ceremonies met plantmedicijnen (cacao en aya) en geluid die jij en Hans neerzetten… een magische combi voor mij!  Wat was het magisch ☄Diep, donker, intens… maar ook zo veel helderheid tot diep in de wortels van mijn ziel! ❤~ Dank je voor ‘holding space’!”, May 2017

Manon Jansen

*

“Ik kan een ayahuasca ceremony bij Yama en Hans aanbevelen. Ze zijn puur en zorgvuldig in hun aanwezigheid, gebruikte plantmedicijn  en de samenstelling  van het begeleidende team van assistenten.

… Ik ben nog op reis….. vanmorgen mijn mantra gezongen en merk dat ik de draad dan zo weer op pak. Fijn Fijn Fijn en dank jullie”, May 2017

Ine Braaksma – Voorbij Woorden

*

“It was expanding consciousness on new level! Such amazing sacred space…”, May 2017

Yarana Chandar

*

“It was AMAZING.
You two are AMAZING.
As wel as the assistants Yarana ChandarLiselotte Hennekam en Carien Neeleman , Frederik Maarten Groenendijk en Maik Diederen.

Vanochtend kreeg het mij doorgegeven Soul Energy Healing meteen wat concreter vorm. Vanuit onverwachte hoek, maar oh zo passend. Het lijkt een samenwerking te worden met Joris Serval  en Marie Louise Amaruq, waarbij we ieder onze rol hebben. Wat een cadeau!”, May 2017

Ingrid Coppieters

*

“Ik ben nog intensief bezig met de initiatie tot Rouwvrouw die Aya me heeft gegeven.
Dat was een heftig proces en kan ik aanmerken als het moeilijkste wat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan.
Zoals Ingrid Coppieters gisteren al heeft geschreven is er voor mij ook gisterenochtend veel gebeurd dat de richting geeft hoe het vorm zou kunnen krijgen. Ik laat mijn hoofd erbuiten en geef Aya en het universum de gelegenheid mijn leven binnen te brengen wat moet zijn”, May 2017

Marie Louise Amaruq

*

“Allereerst mijn complimenten voor de steadiness waarmee jij en je team de 4 dagen hebben gedragen.
De ruimte die er was om in ons proces te gaan was zuiver, mooi en uitnodigend.
De muziek van Hans, van jou Yama en van Frederik was prachtig en zeer dragend voor dat wat zich tijdens de cermonies wilde laten zien.
Ik heb me veilig en ondersteund gevoeld en ben je persoonlijk zeer dankbaar dat ik met jou de hoeveelheid van het medicijn mocht afstemmen”, May 2017

Thierry

*

“Vanochtend werd ik wakker met de woorden: ‘Get out of Your f***ing Drama!‘ Dat schreeuwde ik in mijn droom tegen een onbekende vrouw. Wie was dat nou? Ik zag geen gezicht. Maar we bevonden ons in mijn ouderlijke huis. Ik heb het vermoeden dat ik het tegen mezelf UITSCHREEUWDE.
Jouw woorden resoneren nog na: ‘Drop the Bullshit‘.

Lief, dank voor je support tijdens de meeste intense reizen die ik tot nu toe heb mogen maken.
LU!”, May 2017

Joyce Bosch

*

“An incedible journey, such beautiful people. The night I left I could not stop from weeping in pure love and gratitude for you all xxx”, May 2017

Kate Macaula from England

*

“I would like to thank you all so much, not only from the bottom of my heart, but with all of it!
As I have told you, I really feel reborn and full of positive energy!
You and the whole group have changed my life.
I hope we will meet again at a future ceremony, as I am planning on repeating this marvellous experience!

Warmest regards, (the new) Ricardo Poeta”, May 2017

Ricardo Poeta

*

“Muchas Gracias.
Dankbaarheid en een diepe buiging voor De Bron. Dat wij in verbinding staan met Alles wat Is”, May 2017

Harry Wijnja

*

“Gracias Yama, for my life changing experience and the many amazing insights I received.
I am so excited with my “new” life!”, May 2017

John van der Loon

*

 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave A Comment