Ayahuasca experiences sept 2018

“I have done a lot of ceremonies with different facilitators and maestros but never have I experienced such an tremendous healing as I did last weekend with Yama and Zelday. 

The love, the passion, the commitment, the spirit, the power they put into their work is something that is hard to find nowadays. They truly are the embodiment of the spirits of the plants.

And so, I bow to You.

Thank You Yama
Thank You Zelday
Thank You Crew
Thanks to my Fellow Travelers

And of course:
Thank You Mother
Thank You Father
Thank You , Thank You, Thank You
Vincent van der Mark (participant Aya Retreat September 2018)

Vincent Van Der Mark reviewed ActWild5 star*****“Een reis van het hart, door het hart, met het hart langs alle pijn en ongemakken die ik uiteindelijk heb omarmd en heb geaccepteerd terwijl ik tevens heb leren loslaten datgeen wat mij niet meer dient. De ceremonies werden met veel overgave, liefde, passie en totale toewijding verzorgd door het magische koppel Yama en Zelday!

Ik ben hun heel erg veel dank verschuldigd en ben ondergedompeld in een warm bad van liefde en genegenheid.

Yama en Zelday beheersen alle aspecten van deze ceremonies tot in perfectie! Ik kan mij dan ook geen betere begeleiding wensen en bedenken dan datgeen wat zij iedere keer weer weten te organiseren !
Je hoeft niet perse naar de Amazone om twee maestros te gaan vinden, Yama en Zelday zijn twee buitengewoon getalenteerde maestros!”
Coen Kersten (deelnemer Aya Retreat September 2018)

Coen Kersten reviewed ActWild5 star*****“Een paar dagen terug van mijn eerste Ayahuasca retreat onder de bezielende leiding van Yama, Zelday en hun geweldige team. Een veilige bedding en een zeer op dePeruaanse planten afgestemde sacrale atmosfeer is hetgeen ik vanaf het begin ervaren heb. Dit maakte ook dat ik mij uitgenodigd voelde om dit avontuur aan te gaan en vertrouwen te hebben, hoe nerveus ik de dagen voor de ceremonie ook was. De muzikale begeleiding was fenomenaal. Woorden kunnen niet voldoende zeggen hoe meer dan ondersteunend de klanken waren, de liederen die Yama zong, en een aantal andere sisters uit de groep. De grote gong die op het juiste afgestemde moment voor nog meer verdieping in de groepsprocessen zorgde. Zelday, wiens lijf volgens mij een verlengstuk is van heel veel instrumenten, indrukwekkend en doeltreffend. Zijn geaarde aanwezigheid samen met zijn liefdevolle ‘godin’ Yama gaven mij vertrouwen op momenten dat het tijdens de ceremonie lastig was. Of het geritsel van plantenzaden waardoor weer andere emoties verstevigd werden. Een onbeschrijflijk samenspel van magie, klank en heling. Moeder Ayahuasca heeft mij zeer waardevolle inzichten gegeven over de grootste pijn waar ik al meer dan mijn halve leven mee worstel, namelijk zeer veel terugkerende depressies en een aantal hypomane periodes. Voor het eerst in mijn leven heb ik tools ontvangen waarmee ik het donker beter kan omdraaien naar licht.

Hoewel ik normaal graag verschillende dingen uitprobeer, heb ik na drie reizen de overtuiging dat als ik een vierde keer zou willen reizen, ik dit weer bij Yama en Zelday wil doen. De veiligheid en de directe link met de Peruaanse jungle waardoor je weet dat je de puurste plantenmix te drinken krijgt, maken dat ik opnieuw voor hun zou kiezen. Uit liefde voor deze ervaring heb ik deze recensie geschreven, dankbaar voel ik mij met groot respect voor de medicinale werking van de planten.

DANK voor alles wat jullie hebben gegeven team Yama & Zelday, en wat hebben we met z’n allen veel healing mogen ontvangen. Op de momenten dat het lastig is, ga ik zingen: “Sing my sister sing, sing out loud of al you bring…” Jullie belichamen voor mij het pure genezende Peruaanse erfgoed in Nederland.
Carry Maarse (deelnemer Aya Retreat September 2018)

Carry Maarse reviewed ActWild5 star *****

 

“Veilig, top team, fenomenale muzikale begeleiding, puur uit Peru, hele fijne plek om te helen.”
Carry

 

“Vandaag is het de woensdag na het magische retraite weekend. En ik denk er graag aan terug, aan Yama en Zelday en het geweldige team.
Ja, magisch in alles wat mocht zijn. Omringd door liefde en warmte in totale veiligheid. In samen zijn met al mijn nieuwe broers en zussen. Diep respect voor alle planten en moeder Aya.
Maandag morgen terug op het werk… en ooo wat een andere wereld om mij heen. Hoe intrigeer ik mijn verkregen inzichten in mijn dagelijks leven, mijn werk. “Met zachtheid” hoor ik moeder Aya zeggen. En dat is precies wat de dagen erna aan het gebeuren is. Zachtheid in mij straalt naar buiten en collega’s vragen waarom ik zo straal. Ik vertel ze over de magie van Moeder Ayahuasca. En ik voel me blij en dankbaar. Hoop jullie weer gauw te zien.” Emiel Janssen

 

“Ik sudder nog na en in de nachten ben ik nog op reis. Zacht, zacht zachter, ook bij de dagelijkse werkelijkheden die op mijn pad komen.Mijn lijf zoemt, mijn mond glimlacht en mijn lijf glimlacht mee wanneer ik terug ben in de retreat. Dankbaarheid Yama VoorhorstZelday Karssen en alle anderen. Dankbaar dat ik steeds meer Moeder stroom, door mezelf, vul mezelf, overstroom naar het geheel. Bijzonder dankbaar dat ik in de baarmoeder die Yama en Zelday met ons creëren, mag leren en tot mijn bestemming komen/stromen.” 
Ine Braaksma (teamlid Aya Retreat September 2018)

 

“Mijn vertrouwen is volledig terug. Wat ben ik dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen Yama, en daarmee zoveel meer!!! Alleen maar liefde en dank voor jullie (allemaal).”
Maaike Borsboom (deelnemer Aya Retreat September 2018)

 

“Oh Yama, zo fijn dat ik bij/met jou zulke diepe stukken kan en mag aankijken en helen. Voel me immens rijk en dankbaar.”
Manon (deelnemer Aya Retreat September 2018)

 

“Zacht, mooi leerzaam ,helend en vooral een heel wakker weekend.”
Ellen Smets (assistent Aya Retreat September 2018)

 

“Wat was het een heerlijk en bijzonder weekend. Voelde me vereerd erbij aanwezig te mogen zijn. Wat een heerlijke bedding hebben we gecreëerd met elkaar en wat een heerlijke zachte liefde mogen ontvangen en geven. Dank allen.”
Madelon Slok (kok Aya Retreat September 2018)

 

“New beginning of my live

Wat een immens intens magische 4 daagse innerlijke reis heb ik mogen ervaren….

Dankbaar voor alles wat ik heb mogen zien en voelen, proces ik zachtjes en liefdevol behoorlijk na….

Transformaties stromen helder en bewust met aandacht binnen in mijn dagelijks leven

Dankbaarder dan ooit tevoren….

Inzichten die voor mij, mijn leven en naasten live changing zijn….. amazing

Wat een enorm veilige warme liefdevolle ruimte is er gecreëerd door Yama en Zelday  om te mogen reizen met moeder ayuahuasca….

Continue zuiver en liefdevol afgestemd op een ieder zijn proces en het groepsproces met een onvergetelijke bedding van samen dragen dankzij Yama, Zelday en hun onvergetelijke prachtige team van begeleiders 

Wat een liefde en gedragen reizen met alle prachtige zielen brothers en sisters om mij en met mij…

Een enorme meerwaarde om samen in een groep te reizen alszijnde in deze retraite….dan zie en voel je zoveel meer en dieper….zo’n verbinding samen…en spiegels…..

Zo kunnen reizen met moeder ayuahuasca dankzij het immense vertrouwen, de zachtste zachtheid, onvoorwaardelijke liefde, zuivere kennis, mooie heling, prachtigste voortdurende klanken en de pure engelen zang, alle van yama en zelday vanuit hun hart, naar ons alle….

Genoten en gesmuld van de met passie en liefde gemaakte overheerlijkste voedzame voeding….

Dankbaar met heel mijn hart en ziel

Woorden schieten tekort……

Ik gun met heel mijn hart een ieder deze reis 

En nog vele reizen meer…. voor mij in ieder geval wel…. zelfzorg…. thuis komen en zijn…. genieten….

Ik ben dankbaar dat ik deze reis bij Yama en Zelday heb mogen reizen…. in het oerwoud van aanbod…. is er geen dieper gewortelde boom zoals jullie dat samen zijn….

In liefde geschreven,”
Thamar van Dijke (deelnemer Aya Retreat September 2018)

Leave A Comment