Ayahuasca en Cacao

“Wow, de Cacao ceremonie heeft mij na de drie Ayahuasca ceremonies weer terug in mijn lichaam gebracht.

Ik voel weer dat ik een lichaam heb en alles wat ik heb gezien en gevoeld heb tijdens de Aya reis, nu mag integreren in mijn body. Vorige week zweefde ik nog en was alles liefde. Nu weet ik diep van binnen dat alles liefde is en er overvloed is in alles. Je hoeft er alleen maar elke dag te kiezen om het te ontvangen. Het Universum is altijd met ons. Wat is het fijn om daar te zijn en te blijven zweven. Maar er is ook een lichaam en dat wil gehoord worden en een tempel hier op aarde waarmee ik alles mee mag beleven. Proeven, ruiken, voelen, zien, Alles! Al mijn zintuigen staan nog wijd open. Een beest in mij wat eruit wil klimmen. Door alle lagen heen. Wat gebeurt als die tijger uit mij komt. Ik lach! Dat komt wel goed.

De Cacao ceremonie en de Ayahuasca medicijn stromend in mij heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven. Momenten uit de Aya reis komen naar boven, niet de meest mooie momenten en ik zie ze in mijzelf terug. Ik noem het liever geen donkere kant, maar een andere kant. Zoals Ying en Yang. Het is niet goed of slecht. Geen oordeel. Het is er wel en ik zal ermee moeten dealen. Gisteren een gevecht tussen hoofd en hart. Even gepraat, geknuffeld en gehuild. Toen heb ik mezelf omarmd, mijn hoofd, die mind, die wil oordelen, angst creëert en het leven zwaar wil maken, die vind dat je alles alleen moet doen en niet teveel mag stralen en licht mag geven. Dat er kapers op de loer zijn, jaloezie en misgunning. Houdt jij je maar lekker klein, dan vinden anderen ook fijn. Sorry mind, maar deze weg ga ik niet meer. Ik zal mijn licht laten stralen en zijn wie ik ben in alle liefde en schijn mijn licht op de schaduw kant en omarm het als een baby in mijn armen. Alles mag er zijn. Ik ben er klaar voor.

ONTVANGEN is mijn woord van dit jaar!

Let it all  come to me and come in! I inivite you! I’m here with arms wide open and I bow for what I will recieve!

Gracias Pachamama, Gracias madre Ayahuasca, Gracias naturaleza, Gracias animales, Gracias humanos,  Gracias hombres y mujeres, Gracias a todas las almas bonitas por las lecciones, Gracias a mi.  

I feel so thankful and blessed! AHO.” , June 2017 ?

Gaby Gabrielle

Leave A Comment