Aanbeveling Womb Wisdom Retreat

“In onze cultuur zijn we nog maar weinig met alleen maar vrouwen bij elkaar om onze wijsheden te delen. We durven het vaak niet om open over onze onzekerheden als vrouw te spreken met onze vriendinnen, zussen, moeder of oma’s omdat we niet meer geleerd hebben om intieme onderwerpen bespreekbaar te maken en onze adviezen gul met andere vrouwen te delen. Als je dit wel doet, zul je merken dat je meestal niet de enige bent met deze vragen of onzekerheden en dat het heilzaam is om dit te delen met andere vrouwen. Juist met vrouwen kun je helen op deze intieme laag.

Als je behoefte hebt om de oude wijsheden van vrouwen onderling te delen, zou de Womb Wisdom Retreat goed kunnen aansluiten. Yama weet hiervoor een veilige en rustige bedding te creëren waarin je kunt ontspannen, voelen wat je nodig hebt en wat je over hebt om aan anderen te geven. Er is ruimte voor je eigen ontdekkingstocht hoe je jouw thema’s verder kunt helen en verdiepen.”, 24 Oktober 2017

Laurien (deelneemster Womb Wisdom Retreat in Portugal, 9-15 Oktober 2017)

Comments

One Response to “Aanbeveling Womb Wisdom Retreat”

 1. Marjan says:

  Recensie WOMB WISDOM RETREAT okt 2017

  Na eens een Tantraceremonie met de Hart-helende kracht van Sacred Cacao door Yama bij te wonen waarin mijn hart volop open kwam en ik me geïnspireerd voelde had ik me okt 2017 ingeschreven voor de WOMB WISDOM week in Portugal..
  Samen met prachtige vrouwen bracht deze week een heftig proces in gang voor mij. Wat heb ik me in het begin overweldigt gevoeld en heb ik mijn kwetsbaarheid en weerstand uitvergroot tegengekomen.
  De cacao ceremonie en cirkels waarin we verzusteren en liedjes zongen vond ik heerlijk. Volop ademen en elkaar durven aanraken was voor mij aan de orde.
  De emoties die stroomden helend.
  En ik voelde ook de veiligheid om gewoon minder in mijn kracht te zijn en me niet mooi voor te stellen maar te zijn wie en hoe ik op dat moment was.
  Dank je!!!!!!
  Yama, ik voel me meer in mijn kracht en in het moment.
  Ook de mooie plek in Portugal was magisch!
  Ik dank je Yama want om 13 Wilde vrouwen die zoveel kracht uitstralen en ditjes en datjes doorgaan, te vertrouwen en te begeleiden is waarschijnlijk niet te onderschatten. Dank je jongere en oudere sisters, jullie zijn beeldschoon en uniek en ik hou van jullie!!!!! �

Leave A Comment