LENTE

De lente is de manier waarop de natuur zegt:
'Tijd voor een feestje!' ― Robin Williams

Lieve subscriber

Mmmm, het is lente! Ik word 's ochtends weer wakker met het heerlijke gefluit van de vogels in mijn tuin, de bomen en struiken zitten al vol jonge blaadjes en nieuwe knoppen en het is langer licht. Alles staat in het teken van de terugkeer van het leven in de natuur.

In tegenstelling tot andere jaren is deze winter voorbij gevlogen. Mijn nieuwsbrief is er bij ingeschoten. Voor degenen die daardoor mijn post over 'Mijn Moment 2013' gemist hebben voeg ik nog even een link toe. Ik heb zeer veel reacties gekregen op dit openhartige verhaal, wat erin geresulteerd heeft dat ik mijn boek aan het schrijven ben. Werktitel: Van MindFuck naar MindSet. Met mijn verhaal hoe ik vanuit de derdelijns gezondheidszorg op eigen wijze weer gezond (en medicijnvrij) werd. Een boek over voeding, ontgiften en een gezonde mindset. Ik weet dat sommigen op een kookboek zitten te wachten en ja, dat komt ook.

Ik ben overigens erg benieuwd wat jullie graag zouden willen lezen in mijn boek(en). Dus als je verzoeknummers hebt, let me know.

Zonnige lentegroet, Minke Yama

Reacties op deze nieuwsbrief? Graag! Mail je reactie of reageer online onder de posts op de website. Alvast bedankt!

“My body is my temple.

It is the only place to live."

Detoxen, een nieuw begin voor je lichaam

Detoxen, een nieuw begin voor je lichaam

Als je lichaam meer gifstoffen binnenkrijgt dan het aan kan (wat al snel gebeurt met onze manier van eten en de wereld waarin we leven, en al helemaal als je zoals ik gedurende lange tijd zware medicijnen gebruikt) dan slaat het die toxines op in je lichaamscellen. En hoewel het afvoeren van afvalstoffen een natuurlijk onderdeel van ons spijsverteringsproces is, kan …

Read more.

Frisse quinoa salade

Frisse quinoa salade

Bijgerecht of zomers hoofdgerecht voor 4 personen. Zoiets: 200 gram rode quinoa Halve stronk broccoli, gestoomd Handje amandelen Handje pompoenpitten Lente-uitje, fijngesneden Handje verse peterselie en/of koriander Handje verse munt Kerstomaatjes 4 vijgen Citroensap Olijfolie Bereiding Breng de quinoa aan de kook (een deel quinoa op twee delen water), laat het 5 …

Read more.

Mijn Moment 2013

Mijn Moment 2013

Mijn Moment van 2013? Dit moment. Ik heb geleerd om met al mijn aandacht en heel mijn hart in het moment te leven. Door te mediteren, te vertragen en af te stemmen op mijn gevoel en mijn eigen natuurlijke ritme in plaats van maar te blijven doorrennen. Natuurlijk vind ik mezelf nog regelmatig terug in …

Read more.

Massage

------- ´*•.¸ (*•.¸♥¸.•*´)¸.•*´ -------
-♥«´¨`•°.. Chocolate Club..°•´¨`»♥-
-------.¸.•*`(¸.•*´♥`*•.¸)`*•.¸. ------

"Vandaag presenteren we jullie een fantastische masseuse die onze gelederen komt versterken. Tijdens haar bijzondere Holistic Pulsing sessies geeft zij tevens Multidimensionale Transformational Healing sessies. Het lijkt ons duidelijk dat het hier om een bijzonder dame gaat die een prachtig combinatie levert voor het optimale welzijn van al onze bezoekers aan ons Chocolate Club Spring Festival op zaterdag 29 Maart.

Laat je heerlijk in beweging brengen met een afwisseling van kleine en grote pulsen, wiegen en mobilisaties. Deze zachte en tegelijkertijd krachtige massagemethode die vaak met een 'baarmoedergevoel' wordt vergeleken, nodigt uit tot diepe ontspanning en heling. De sessie kan gewoon met kleding aan plaatsvinden.

Deva Yama - Minke Voorhorst is tevens life & soul coach bij ActWild. Ze begeleidt op het gebied van transformatie, voeding en detoxen op alle niveaus. Wij heten haar hierbij alvast van harte welkom!"

*•.¸♥¸.•*´

Dit festival is inmiddels voorbij. Voor meer informatie over de massages van ActWild: http://actwild.nl/services/massage/

Review

"Laatst was ik bij Minke Voorhorst en ik heb een fantastische massage van haar mogen ontvangen. Ik was echt onder de indruk van haar kwaliteit als masseur. Inmiddels krijg ik regelmatig massages maar deze springt er voor mij wel uit. Ik merkte dat ze ervaring heeft en vertrouwd is met 'het lichaam' en toch ook niet in een riedeltje vervalt …

Read more.

Multi Dimensional Transformation

Last but nog least heb ik laatst een training tot Multi Dimensional Transformation gevolgd. Een mooie healing die ik toe kan passen tijdens massages.

Je ontvangt deze mail omdat je je ingeschreven hebt voor de nieuwsbrief of ooit aan Minke Voorhorst hebt laten weten prijs te stellen op informatie over ActWild.