ZOMER

Lieve subscriber

Bekijk het van de zonnige kant,
de meeste regen valt naast je.

Zomer

Zomer

De zomer in het jaar is als het midden van de dag. Wat in de winter voorzichtig ontkiemt en in de lente in heel voorzichtig tevoorschijn komt, wordt in de zomer volledig zichtbaar als vorm. Dit is de tijd om jouw unieke bijdrage zichtbaar te maken. Je ideeën (die in de lente de tijd hebben gehad om goed te wortelen) kunnen gaan rijpen.

Read online.

'Not only is it Summer Solstice, there is a full moon. May love surround you like sunshine on a sunny day.' - William Shakespeare, A Midsummer Night's Dream

Certified Transformational Coach

Certified Transformational Coach

Transformationeel coachen

Zoals jullie weten coach ik op voeding, vitaliteit en transformatie. Ik help mijn cliënten om op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) het beste uit zichzelf naar boven te halen, zodat ze kunnen bruisen van vitaliteit en levenslust.
Sinds vorige week heb ik er weer een diploma bij: transformationeel coachen. Nou deed ik dat natuurlijk al, maar toch fijn dat Nicole Dubois (UnityOne) en Margje Beekenkamp (DeWelldaad) van de opleiding tot transformationeel coach (Coachen in Eigen Wijsheid) ook vinden dat ik aan alle voorwaarden daarvoor voldoe. Sterker nog, bij de uitreiking werd gezegd dat dit diploma volstrekt overbodig was. Fijn, dat vertrouwen!  Lees verder online.

Coachen met een leervraag
Echte, creatieve verandering komt voort uit een wisselwerking tussen inspiratie (zingeving) en realisatie (vormgeving). Een prachtige methode om transformationeel te coachen is het werken met een leervraag. De leervraag overstijgt de coachvraag en behelst het meest wezenlijke dat je op dit moment te leren hebt. Ik kan iedereen aanraden om eens een tijdje met een leervraag op pad te gaan.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met me op, per mail of telefonisch.
Een oriënterend gesprek is kosteloos.

Certified Raw Food Teacher

Certified
Raw Food Teacher

De internationale Raw Food Teacher Training bij The Raw Food Coach Karen Knowler is bijna afgerond.

Healthy & tasty food workshops en coaching coming up!

Lees verder online.

Young Living Oils

Young Living Oils

Independant distributor

Sinds kort ben ik onafhankelijk distributeur van Young Living Oils wat betekent dat je alles uit het assortiment van YLO bij mij kunt bestellen.

Voor mensen met een bewuste levensstijl die graag natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen willen gebruiken, kunnen Young Living etherische oliën en producten een pure, krachtige en natuurlijke ondersteuning en aanvulling in het dagelijkse leven zijn.

Read online.

bubbels en bruis

bubbels en bruis

Kefir Water - een natuurlijke probiotica, zeer goed voor de spijsvertering

Het bubbelt en bruist van jewelste in mijn keuken: grote potten met op en neer dansende waterkefirkorrels die een verfrissende, licht bruisende, probiotische drank creëren.

Lees verder online.

kokosbonbons

kokosbonbons

Raw 'n healthy bounties!

Gezond lekkers voor tussendoor

Geïnspireerd op een recept van De Rauwe Keuken.

Recept op mijn website www.actwild.nl

Het recept staat online.

Vrijheid is dat je kunt zijn in plaats van te moeten zijn - René Magritte

Een mail met je reactie waardeer ik zeer. Je kunt natuurlijk ook online onder de posts een reactie geven. Alvast bedankt!

Minke | ActWild

Je ontvangt deze mail omdat je je ingeschreven hebt voor de nieuwsbrief of ooit aan Minke Voorhorst hebt laten weten prijs te stellen op informatie over ActWild.