Lieve subscriber

Een regelmatige nieuwsbrief is niet zo mijn ding gebleken. Dat komt volgens mij door de overkill aan nieuwsbrieven die ik zelf in mijn mailbox krijg. Maar aangezien mijn vorige alweer een jaar terug is, voelt het tijd om jullie weer eens te updaten met waar ik mee bezig ben.

Ik heb een belangrijke keuze gemaakt rond de school van mijn zoon (lees artikel Mijn Moment 2014) waar maandelijkse 6-gangen-aanschuiftafels bij ons thuis uit zijn ontstaan! Daarnaast organiseer ik binnenkort de try out van een * blindfolded * tantra dinner (op dit moment nog één plek voor een vrouw beschikbaar - voor mannen wachtlijst). Mocht dat bevallen dan gebeurt het wellicht vaker. Verder geef ik tegenwoordig ook 4-handen massages. En natuurlijk coach ik nog op voeding en transformatie.

Wil je vaker op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van ActWild? Like dan mijn facebook pagina's en stel die zodanig in dat je de meldingen ontvangt:

ActWild - Tantric Massage | Transformation Coaching | Healing Food | Utrecht
en/of Wild & Rauw

Liefdevolle groet, Yama | Minke

Reacties op deze nieuwsbrief? Graag! Mail je reactie of reageer online onder de posts op de website. Alvast bedankt!

---
Maandelijkse aanschuiftafel

Maandelijkse aanschuiftafel

Mijn zoon Milan en ik duiken maandelijks samen een dag de keuken in en serveren dan een experimenteel 5+ gangen diner voor tien gasten. Dit is een van de manieren waarop we het schoolgeld van Milan's nieuwe school (democratisch onderwijs bij De Ruimte in Soest) willen proberen …

Read more.

---

AGENDA

14 FEB 
4-hands Tantric Valentine Massage

Ben je toe aan het ontvangen van een overvloed aan liefde, vrouwelijkheid en aandacht? Wil je heerlijk ontvangen en jezelf gunnen wat we allemaal zo goed kunnen gebruiken?
We nodigen jullie van harte uit om een sessie bij ons te boeken. Op Valentijnsdag geef ik samen met collega Marielle sessies tantrische 4-handen massage. We masseren vrouwen en mannen. Lees meer...

19 FEB 
* blindfolded * Tantra Dinner

Wat je eet en hoe je eet heeft direct invloed op je gevoel. Eten is tijd, aandacht én liefde. Liefde voor jezelf en liefde voor het leven. Orgastisch lekker eten… je ogen sluiten vanzelf, want dan kun je zoveel beter proeven… ruiken… horen... voelen.. genieten... Tijdens een geblinddoekt diner gaan je zintuigen wagenwijd open. De smaak, de temperatuur en de structuur nemen je helemaal in beslag en eten wordt een grote smaaksensatie. Meer dan dat. Een zintuigenbeleving. Lees meer...

2 MRT
Maandelijkse aanschuiftafel maart

Het 5+ gangen huiskamerdiner van maart zit bijna vol.

15 APRIL
Maandelijkse aanschuiftafel april

Het 5+ gangen huiskamerdiner van april heeft nog voldoende plek.

---

verslag aanschuiftafel

* gastblog van Anna-Maria Puur *

Zes gangen, een school waar je niets hoeft en een tafel vol gezichten die ik nooit eerder had gezien.

Ik at gisteravond heel veel van deze vijgen/dadels/boekweit/ kardemom, kokosolie chocolade-hartjes. Allemaal omdat Minke haar 15 jarige Milan naar een democratische school stuurt. Kostbaar onderwijs. Dure grap. Minke zorgt voor wat financiële adem met een aanschuif-diner. … read more.

---
Mijn Moment van 2014

Mijn Moment van 2014

Net als vorig jaar was Hèt Moment van afgelopen jaar er voor mij een van iets doorbreken wat al lang speelde. Eíndelijk! Moed. Trots. Inspiratie. Delen…!

O wat ben ik blij dat ik in het diepe heb durven springen…!

Read more.

---

Review

"Mijn massage bij Yama was een oase van rust, ontspanning en genot tegelijkertijd. Alles in de ontmoeting werkte daaraan mee. Haar ontvangst met een kopje thee, de vriendelijke woorden en het gemak om ook stil te kunnen zijn. De kleuren, geuren, muziek en energie van de massageruimte. Het respect en de enorme integriteit waarmee Yama mijn lichaam en mijn hart … read more...

Meer informatie over de massages van ActWild: http://actwild.nl/services/massage/

---

My body is my temple.

It is the only place to live."

Je ontvangt deze mail omdat je je ingeschreven hebt voor de nieuwsbrief of ooit aan Minke Voorhorst hebt laten weten prijs te stellen op informatie over ActWild.