5-days Womb Healing Intensive

“Wat een ongelooflijk mooie én pittige week heb ik ervaren. Diepe dalen, pieken, warm, koud, weerstand, kwetsbaarheid… vele inzichten hebben ze gebracht.

Ik dans door de kamer met Remember’ van Omkara op de achtergrond en voel mij vervuld met diepe dankbaarheid. Wat ik vooral meeneem is zachtheid en liefde voor mijzelf… En dat dit uitstraalt naar mijn omgeving heb ik dit weekend al mogen ervaren.

Bij thuiskomst heerlijk met mijn dochter geknuffeld en het meest intieme, vrije, open, en helende gesprek ooit gehad waarin we onze kwetsuren, pijnen, liefde en waardering naar elkaar uitspraken met tranen en vreugde. Wat een cadeau.

Midden op de markt met ogen dicht in de zon staan ademen zonder iemand die je omstoot… Een spontane picknick op straat in de stad met een vriend waarin we echt samen waren… Een lange hand in hand wandeling langs het water met mijn liefste vriendinnetje…

Maar ook veel ‘me’ time ingelast. Collage gemaakt, mezelf verwend met een heerlijke maaltijd, gedanst in de kamer en zelfs geshaket (kundalini meditatie) in de ochtend! (De hijgmeditatie (chakra breathing) wordt stap twee).

Ik voel een enorme liefdesenergie door m’n lichaam stromen en voel mij vervuld met diepe dankbaarheid. Life is good en alles is al in mij, sommige kanten hebben enkel wat meer water nodig en Oooow wat ga ik daar graag voor zorgen!

Lieve lieve Yama, fantastische vrouw, dank voor het uitdagen van het kwetsbare vuur in mij en het aansteken ervan, ik vlam! En dank aan alle fantastische vrouwen waar we mee samen waren. Dank voor jullie zijn, steun en liefde.

Aho.

Diepe buiging en knuffel voor jou. Liefs, Rita.”, October 4th, 2015

Rita Ruibing – Total Detox

Rita

Leave A Comment