13th Rite of the Munay Ki

“Ik heb deze 13th Munay Ki Womb Healing Rite in korte tijd tweemaal gedaan omdat ik daar behoefte aan had. Het resultaat de eerste keer: loslaten van oude pijn en mensen die ik nog ’emotioneel nog droeg’.In de Womb healing Rite vlak erna ervoer ik een viering van mijn eigen creërend vermogen en kracht, het was een feestje! Ik heb er heel veel plezier gehad.

Om deze Rite te bekrachtigen voer je je bij Volle Maan zelf het volgende ritueel uit waarbij je weer bekrachtigt dat je baarmoeder geen plaats voor pijn en lijden is maar van plezier, vrede, creatie en geboorte/innovatiekracht. Inmiddels heb ik bij Volle Maan in een beukenkring op een heuvel in mijn geliefde bos aan Moeder Aarde het gezamenlijke water geofferd, en mijn menstruatiebloed.Mijn partner was erbij als spaceholder. Ik heb dit prachtige ritueel alle keren opgedragen aan mijn voorouderlijke vrouwenlijn – en mijzelf natuurlijk. wat een bevrijding! Energetisch en fysiek zeer sterk voelbaar en krachtig, zeker met Volle Maan. Er kwam energetische ontlading van alles wat niet meer nodig is. Innerpower versterkt.

Mijn gevoel zegt dat dit een belangrijk ritueel is voor deze nieuwe tijd, en voor ons allemaal. De healing kan heel krachtig zijn als je je helemaal openstelt en er ook in de weken erna aandacht aan geeft, is mijn ervaring. Nu geef ik het ook graag aan anderen door.”

Sanna Jansen

Leave A Comment